Nađoh.
Mada pitanje je koliko će im trebati vremena, pošto tek skupljaju podatke o broju zainteresovanih ljudi u zgradi.
Ajde da se jave svi kojima je uvedena instalacija i pokrenut OPTIČKI TS-ov net...
Pitanje za njih je da li imaju i tv kod njih i kako se signal od ONT emituje dalje, da li svi televizori primaju otkljucan signal ili su nekako zakljucali pa za svaki tv se uzima neka kutija za dekodiranje...?
Da li imate 3-7 dana snimanja tv programa unazad, da li se ta usluga naplacuje i kako (koliko)?
Trebao si birati neki drugi server (na drugom testu) da vidimo kakav ping ima.
U sustini imam utisak da je ping samo do cvorista super na optici, cim prodje dalje ista prica![]()
Hoce li biti nesto od ovih radova po selima i prigradskim mestima-ono kao Ovca,Borca itd..
Extra, hvala! 2ms do TS, 3ms do SBB, i 5ms do Exeneta.
Extra, hvala! 2ms do TS, 3ms do SBB, i 5ms do Exeneta.
Ovo je dosta bolje nego ostale varijante koje sam video, gde cim se ode dalje od svog providera, ping se "vrati u normalu". Kao da su medjusobno povezali malo bolje linkove, jer do Austrije je ipak 30ms.
Koji li je ruter sa ovako dobrim signalom?
Kod mene odradjeno odavno pa nema promo a i ne znam ko je lud na ovu nemastinu da uzme po "promo" cenama. Meni treba ko leba upload ali jos sam u fazi razmisljanja da li da odmah uzmem ili da secakam prave promo cene.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Rešim ti jedan za male parePosto stan u Subotici?![]()
Posto stan u Subotici?![]()
Svi novi koji su usli u grad bore se za nove korisnike...ST Cable u Subotici, kod druga izmerih, 50/25 paket, fiksni, i TV za 2100 dinara...
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Jel zna neko dal će i kada će biti sprovedena optika u Bulevaru despota Stefana i u Višnjičkoj ?
To majstore, ja ti se divim![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari