Zemun bre nije na Lionu[emoji3]Gde je ovo postavljeno?
Sent from Tapatalk
Pa ne opali blic u mraku, ako ga iskljucis i slikas.
Zemun bre nije na Lionu[emoji3]Gde je ovo postavljeno?
Gorko se nasmejah za tvoju izjavu, posto ces pre videti vanzemaljce nego status radova kod Telekoma.Neka napisu na sajtu gde se to moze i gde ce to biti, rok za zavrsetak radova
i pustanje u rad po gradovima.
Kako za Opticki Net , tako i za VDSL.(20/2 i 50/2 i 100/2)
Ali uz uslov da ostane ista ekipa na celu drzave. U suprotnom sledi pakao (internet). [emoji41]
Svi bi za male pare da imaju velike brzine.
Neki bi da ne mrdnu zadnjicu a da imaju misice bez grama sala uz cudotvorne napitke.
Svi bi nesto nerealno.
Sent from Tapatalk
Ne odredjujem ja cenu nego trziste.
Da se ja pitam 1RSD, ako mene pitas.
Sent from Tapatalk
Ja bi to jednostavno svima omogucio neki basic protok do 10MB a ko hoce bolje neka plati, internet je zamisljen kao nesto besplatno, za sve ...E to bi neki zeleli, jeb ne ide to tako.
Sent from Tapatalk
Moglo bi ovo brzo![]()
Ja bi to jednostavno svima omogucio neki basic protok do 10MB a ko hoce bolje neka plati, internet je zamisljen kao nesto besplatno, za sve ...
Drzava od pdv-a.A šta misliš ko će da plati te inženjere/fizikalce/pravnike/ekonomiste/menadžere koji projektuju i grade tu tk mreže?
Naravno da ne treba da bude besplatno, niti će ikada biti.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Drzava ima mnogo vise precih posla nego da obezbedjuje besplatan internet.Drzava od pdv-a.
1/3 lova iz telekoma, 2/3 lova iz huawei-a.A šta misliš ko će da plati te inženjere/fizikalce/pravnike/ekonomiste/menadžere koji projektuju i grade tu tk mreže?
Naravno da ne treba da bude besplatno, niti će ikada biti.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Drzava ima mnogo vise precih posla nego da obezbedjuje besplatan internet.
Mozda ti ovo zvuci cudno ali na 40km od Beograda ljudi nemaju vodovod ni kanalizaciju tako da je besplatan internet vise manje na dnu liste bilo kakvih troskova. Ili bi u krajnjem slucaju trebao da bude.
1:2 odnos ces docekati sigurno... Recimo 2050 :dPa za 1500din ili 2000din ocekujem bar 50/25MB ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari