Šta je novo?

Kvalitetniji Internet do 2020.- praćenje realizacije projekta "All-IP" transformacije

A mene si za vrat sto sam koji % omasio minute van mreze, a ti 50% :)

Pa dobro, i pola decenije nije malo :)
A od toga mozda godinu radili pre nego im drzava stala na rep a zbog Dulica.
Ne mozes tako da gledas, da li mislis da ih niko nije dirao od 2013 do danas da bi imali ovako mali broj korisnika i da bi ostale ove brzine.
Pa ne bi, komplet internet situacija bi bila drugacija i do sada bi brdo nas bilo pod optikom sam mnogo vecim brzinama od onih sto trenutno nudi TT.
Ne zaboravi da je i SBB tada povucen njima krenuo sa fiber paketima po BK, Senjak bese.... i kad su ovi propali SBB ne siri vise od toga sto su tad uradili, a tad se nesto i RV trznuo pa bese neki komsija itd...
Sve u svemu, da je TT radio neometano bilo bi svasta na trzistu, drzava je morala da reaguje na pozive TS koji tada nije bio spreman na fiber i TT je morao da se zaustavi da TS ne bi "propala" i sad se ceka da odrade bar deo optike i da je udaju pa ce tek nakon udaje TS ce TT moci da dise ali ce imati konkurenciju.

Можда би било поштено да нико не дира ТТ али и да се и осталима дозволе исти услови, па да сви добију могућност да користе државне везе и подмажу где је потребно, онда би интернет био бржи а поједини политичари много богатији. На наш рачун.
Не бих плакао над судбином оних који су радили на црно уз помоћ власте, боље да се окренемо нормалном развоју интернета и осталог.

Ja sam pre za posteno, mozda sam glup, ali sta da se radi, svakako sam u manjini, to mi je jasno, ali opet protiv svojih principa jednostavno ne mogu.

Па немој онда да браниш ТТ (назвао сам их другим именом али сам исправио) него тражи некога ко поштено ради на томе. Могу да се нађу, многи су већ сасвим ОК.

???
Koga branim?
Aj procitaj malo bolje s razumevanjem, ne moras da mi ista odgovaras(da ne bi isli u OFF) samo sebi odgovori.
Ja samo kazem da bi drugacija situacija sa ponudom interneta(brzine i cene) bila sad da je sve vreme TT radio(to naravno ne znaci da ih podrzavam u tome sto su zajedno sa Dulicem radili) vec hipoteticki da su posteno sve odradili.
Aj leba ti, nije bitan samo broj postova.

Онда сам наопако схватио целу поруку #1003 у којој пишеш да је морало да се реагује због ТС јер је ТТ био превише добар.

IMG_2463.JPG

Vojvodjanska...

Preblizu mi drumu deluje, ima da se naka talabu kolima ili kamiJonom zapuca u to 100%, kad tad...
Vojvodjanska na NBG?

da, NBG...

nije blizu ima ta staza i "drvored" izmedju puta...

Insajderi, kad ce opticki cenovnik da se pojavi na sajtu ?

Koliko se secam mislim da je bio pa ga je Telekom uklonio sa sajta.

Znam, pitam za drugu rundu :)

Verovatno od septembra kad krenu sa prikljucenjima. Mada pre mislim da ce biti neka kampanja pred NG

oce li onda cene za vdsl ici dole, onima koji nemaju pristup optickim fantazijama!?

Sent from my Nokia 5

Ne padaju u svetu, pa ono... rekao bih ne ;)

Ja se izvinjavam sto ovako banjavam u temu, ali ono sto su meni rekli iz Telekoma jeste da najsporija brzina valjda 150/20 ce biti nesto preko 3000 din i to samo net :)

Pa da li su oni normalni? 3000 najniza cena, da je bar 2000. Sad mi je tek jasnija zal za TT-om.

Poslednja izmena:
Pa skoro 2000 je 50/2

[emoji2]

Mesečna pretplata za VDSL Net50/2 je 1.799 dinara, što uz ugovor na 24 meseca daje 5 meseci po 1 dinar.
Po toj računici prosečno mesečno se plaća 1.425 dinara.

Znam, ali znam čoveka koji je uzeo bez uo... i plaća samo net 2000

I kakve to ima veze s tim sto ce najjeftinija optika uz ugovor biti preko 3000??? S takvom cenom i dostupnoscu ce im samo par procenata korisnika preci na optiku a onda to uvodjenje ispada neisplativo. Jos jedan genijalan potez duduka iz Telekoma!

Verujem da ce biti nize cene da navuku masu da bi imali ekonomsku opravdanost (kolko tolko) a da ce kasnije krenuti da zatezu. Posebno ce nas navuci na Box pakete.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Koje 3000 din. mesecno,to ce kupiti 5% korisnika

Trebala doci kablovska ali nista,prijavio se zalostan broj interesenata

Vecinu zabole za brzinu,samo da je jeftino,uzeli neke box pakete zbog telefona pa otplacuju

Kome treba 150/20, neće mu biti skupo da plati 3000 din za to.
A kasnije će verovatno biti i akcija i sličnog, pa će i cena malo da se obori.

Predpostavljam da ce biti box paketa, pa ce cena biti na normalnom nivou. Inace ovako kako su predstavili (samo net, bez UO) to su te skuplje cene.

Nazad
Vrh Dno