Ja za moju zgradu moram da ih pohvalim, 10 dana nakon sto su sve izbusili doso je lik i sve rupe izakrpio.Ne treba ni vlakno da se vidi. I rupu krpi onaj ko je tako "stručno" napravio.
Opustite se ljudi, kod mene su u Avgustu zavrsili sve, a pustili tek u februaru, prica je bila da telekom nije platio Telefonkablu pa ovi nisu hteli da im predaju dokumentaciju
Avgust 2016 zavrsili sve kod mene gajbi, kolko se secam, posle nekih 2-3 nedelje su zavrsili celo selo, ali je telekom tek u fevruaru 2017 pustioKoje godine su zavrsili i sta u avgustu i sta su pustili i koje godine u februaru?!
Za 10 god.. Kao i sve ostalo sto nije bg ns nis kg...Zanima me jel neko zna kada će uvesti optiku ili bar preko optike povećati brzine ADSL-a u Aradcu? Mesto na 4 km od Zrenjanina.
@Zeha: Optiku. Pretraži za ovu temu,
postove korisnika @MiiLee pa ćeš videti o čemu je reč. "Pilot projekat"/"test projekat" za "optika po banderama" za selo gde je bakrana instalacija bila ili nepostojeća ili u užasnom stanju.
Pustili su im naravno VDSL pakete preko optičke mreže.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari