mts ima skoro 3 miliona prikljucaka!Bot si sam, pa moraju valjda da pocnu, kako mislis u istom danu da zavrse za milion+ prikljucaka?
Zavrsice do 2020, sto penis, opusteno.
Sent from my Tapatalk
Blago receno nemaju pojma ti sto su ti to rekli.Zvao call centar. Dobio info da se radi samo Novi Beograd. Trošarina/Banjica početkom sledeće godine je u planu.
Fiksni je neophodan za optiku što je strašno.
Cene, meh.
150/20 na ugovor 2 god 3400din + 200 bez ugovora
250/30 3800 din + 200 bez ugovora.
Box 2 optika 150/20 3600din, 250/30 4200din
Box 3 optika 4500 i 5800.
Zaključak, uzece samo onaj koji mora. Tj kome je neophodan upload 20 ili 30.
To je to od paketa za sada.
Pa naravno da bi morali da imaju?Pa?
Nece svi imati optiku, to su i rekli, sta je tu problem, ne kapiram.
Pa prikljucak imaju i ljudi u selima i mestima od po 10-50.000 stanovnika, pa nece oni imati ftth.
Pobogu boze...
Sent from my Tapatalk
krastavac, ja sam ispitao detaljno. Zapisao sve.
Ako lazu, i ne daju prave informacije, onda zaista ne znam.
Šta očekuješ od mene, da ih zakačim na poligraf pre nego što objavim na forumu šta mi je rečeno?
Pritom sam pročitao poslednjih 5-7 strana (tt) da vidim da nije bilo takve informacije da ne pišem bzvz.
Pa naravno da bi morali da imaju?
Sta ce ovako imati, ADSL 10? U 2020?!
Pa?
Nece svi imati optiku, to su i rekli, sta je tu problem, ne kapiram.
Pa prikljucak imaju i ljudi u selima i mestima od po 10-50.000 stanovnika, pa nece oni imati ftth.
Pobogu boze...
Sent from my Tapatalk
Zato ce kablovkse brzine ici gore (verovatno ce najmanji paket biti 50 vec za godinu-dve), mobilni paketi ici sa 100GB na 200 i vise, doce i 5G, itd. A mts ce da se cudi otkud sad to, ko sto se sad cude sto im ljudi prelaze u Vip, Telenor i SBB.
Ti me zasmejavas nacisto.
Pa kad provuku optiku moci ce da daju vise od bilo kog kablovskog koji nije na optici.
O cemu ti pricas?
Sto bi se cudili kad ce moci da ponude svima koji imaju ftth 10Gbp/10Gbps samo ako hoce, fakticki nema limita, na kablu ces to dobiti juce.
Sent from my Tapatalk
Pa mogu i sad da daju vece brzine/manje cene za ADSL/VDSL. I mogli su da izbace normalne pakete i cenovnik za optiku. I da ne naplacuju fiksni ili daju vise minuta. I da ne naplacuju 3G pretplatu. I da preko call centra, poslovnice, chat-a i mail-a pricaju istu pricu a ne 5-6 razlicitih.
Ali netje, Djole, netje!
Opet kompleksi malog mesta i ona cuvena sve pare u BG, dokle vise, smara ta floskula.Pa to je najveci problem sto nece, a to se sve sliva njima tamo... krastavac mora neko da placa sve to, mi , ko drugi.
+1000Racunica je jednostavna, kada se uzme broj firmi i potencijalnih korisnika (sto firmi sto fizickih lica), sasvim je normalno da Novi Beograd bude primarni cilj. Ni jedan region u Srbiji nije toliko zanimljiv operateru koliko NBG.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Opet kompleksi malog mesta i ona cuvena sve pare u BG, dokle vise, smara ta floskula.
+1000
Dzabe ja to milion puta pisao oni iz malih mesta ne kapiraju.
Jednog sam pitao sta bi radio kad bi imao mogucnost da njegova firma provlaci optiku po NBG ili po nekom malom mestu, sta bi izabrao? Nije odgovorio!!!
Sent from my Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari