Ima godinu i kusur kako su moju ulicu na Brdu raskopali i stavili optiku od telekoma, barem po recima fizikalca koji je tu radio.
Koja ulica na brdu?
Ima godinu i kusur kako su moju ulicu na Brdu raskopali i stavili optiku od telekoma, barem po recima fizikalca koji je tu radio.
U tom slucaju je i Kraljice Marije (Postanska Stedionica) ruralna sredina.Jel kod mene je IPAN a ko zna kad ce optika.
Ima godinu i kusur kako su moju ulicu na Brdu raskopali i stavili optiku od telekoma, barem po recima fizikalca koji je tu radio. Sad zovem kol centar, i devojka mi kaze da u skorije vreme ne planiraju stari grad, vec samo NBG i Bezaniju. Ko je ovde lud?
Ovo je mininum za raskid ugovora sa podizvođačem. Ovo nije ni neznanje, već bezobrazluk.Pa ovo je za zatvor *mjau**mjau**mjau*
... nem pojma kako se ubacuju direktno.
Nista Jovo, tu smo da se pomazemo i poducavamo...
Nego evo kako to izgleda na NBG kad iz ko zna kog razloga ne mogu da probuse temelj zgrade i onda sprovode kabl... "Ja bi ih streljao" po kratkom postupku i onda prikazivao na tv kao pouku ostalim monterima. Ne umeju ukoso zaseci kanalicu... Sto ce neko besno dete da se sili i junaci i kida ovo da bi pokazao da je jak...
OVO tako ruži zgradu, ja bi ima ne znam sta uradio, jednostavno su se jos malo posr**i na zgradu.
Pa ko je rekao mts ,nisi dobro procitao,radi klinac iz kraja privatno,ubacio optiku od kutije do stana ,i sproveo kanalice i stavio uticnicu .Nisu zavrsili danas ,sutra zavrsavaju.
https://ibb.co/jkPP5H
A vidite kod švaba kako se to radi, direktno kroz podrum!
https://www.youtube.com/watch?v=YINa0VePMi0
U plastičnom crevu je lakša zamena kabla koji je polomljen... Plus ako neko kopa i zvekne krampom po plastičnom crevu, neće iskidati optički kabl.
Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
Znas kad bih mu dao da ovo postavi? Pa nikad. Zamisli da ti tablu sa osiguracima u stanu prelepe sa EPS nalepnicama, ovo je tako glupo da ja nemam reci...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari