Šta je novo?

Kvalitet zvuka preko Bluetooth transmitera

David.1992

Poštovan
Učlanjen(a)
11.01.2017
Poena
95
Moja oprema  
RAM
16GB DDR4
Storage
240 GB SSD, 1TB HDD
Mobilni telefon
MOTOROLA moto g24 Power 8/256GB Ink Blue
Pristup internetu
  1. ADSL
Dragi moji forumaši,
planiram da kupim blutut transmiter kako bih preko pojačala mogao da slušam muziku emitovanu sa mobilnog telefona. Jako volim muziku, završio sam muziku na fakultetu i volim volim da čujem razne deonice. Koristim Dizer aplikaciju za slušanje. Trenutno mobilni sa pojačalom povezujem preko 3,5 mm džeka i zvuk je jako lep. Ako bih kupio UGREEN Bluetooth 5.0 Transmitter and Receiver, 2-in-1 Wireless 3.5mm Adapter,for TV/Home Sound System/Car/Nintendo Switch

da li bi kvalitet zvuka bio isti kao i preko 3,5 mm džek?

Sa tim ne znam, ali ovaj imam i perfektan je, cuje se kao da je AUX kablom povezano, ima ga i kod nas po nekim radnjama koliko se secam.

Isto preko Deezer-a pustam, nemam nikakve zamerke.

Tako da uzmi ovaj i ne gledaj vise.

I just found this on AliExpress:
US $31.41 | UGREEN Bluetooth Receiver 5.1 aptX HD 3.5mm AUX Jack Audio Wireless Adapter for Car PC Headphones Mic 3.5 Bluetooth 5.1 Receptor

ovaj imam i perfektan je, cuje se kao da je AUX kablom povezano
Z7LDfRz.png

Super, e sada pitanje je koliko je moguće da bude maksimalna udaljenost mobilnog od risivera?
Kompjuterski sto je jedno 4 metra udaljen od pojačala gde bi bio blutut risiver. Jel bi radio u mom slučaju?

Radio bi, 4m nije puno.

Prevideo sam da ne koristis u kolima, postoji jos bolja varijanta bez baterije ako ne planiras da ga vuces do nekog vozila i sl.

Naravno ima i drugih resenja ali ako neces da razmisljas, ova dva sigurno rade kako treba.

I just found this on AliExpress:
US $27.49 | UGREEN Bluetooth RCA Receiver 5.1 aptX HD 3.5mm Jack Aux Wireless Adapter Music for TV Car 2RCA Bluetooth Audio Receiver aptX

Sto se tice iskustva za udaljenost risivera od telefona od nekoliko metara (3-5) ja sam batalio BT jer cesto trokira kad ima dosta uredjaja (2.4GHz) u kuci, a danas je normalno da ima. Tako da ide chromecast za pustanje sa telefona.

Ako jako voliš muziku i pustas je na pojačalu onda ti je bitan i kvalitet zvuka a ove BT spravice su prosto rečeno krš.
To može da posluži za slušanje u automobilu.

Kupi Mi box bilo koje generacije i spoji ga na pojačalo i koristi Chromecast za digitalni zvuk.

Daleko je ovo od krsa, gura AUX kvalitet bez problema.

Nisu ovo uredjaji nivoa upaljaca u autu, razlika je nebo i zemlja

Gle sad,

Jedan od vas dvojice, očigledno, nije u pravu...
E pitanje je ko....

Ja pricam iz prve ruke, zvuk je odlican.

@momsab spoji ako je moguce

Prilozi

• 1745092163063.jpeg
    1745092163063.jpeg
    216.7 KB · Pregleda: 21
Nazad
Vrh Dno