David.1992
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 11.01.2017
- Poena
- 95
Moja oprema
- RAM
- 16GB DDR4
- Storage
- 240 GB SSD, 1TB HDD
- Mobilni telefon
- MOTOROLA moto g24 Power 8/256GB Ink Blue
- Pristup internetu
- ADSL
Dragi moji forumaši,
planiram da kupim blutut transmiter kako bih preko pojačala mogao da slušam muziku emitovanu sa mobilnog telefona. Jako volim muziku, završio sam muziku na fakultetu i volim volim da čujem razne deonice. Koristim Dizer aplikaciju za slušanje. Trenutno mobilni sa pojačalom povezujem preko 3,5 mm džeka i zvuk je jako lep. Ako bih kupio UGREEN Bluetooth 5.0 Transmitter and Receiver, 2-in-1 Wireless 3.5mm Adapter,for TV/Home Sound System/Car/Nintendo Switch
www.aliexpress.com
da li bi kvalitet zvuka bio isti kao i preko 3,5 mm džek?
planiram da kupim blutut transmiter kako bih preko pojačala mogao da slušam muziku emitovanu sa mobilnog telefona. Jako volim muziku, završio sam muziku na fakultetu i volim volim da čujem razne deonice. Koristim Dizer aplikaciju za slušanje. Trenutno mobilni sa pojačalom povezujem preko 3,5 mm džeka i zvuk je jako lep. Ako bih kupio UGREEN Bluetooth 5.0 Transmitter and Receiver, 2-in-1 Wireless 3.5mm Adapter,for TV/Home Sound System/Car/Nintendo Switch

UGREEN Bluetooth 5.0 Transmitter and Receiver, 2-in-1 Wireless 3.5mm Adapter,for TV/Home Sound System/Car/Nintendo Switch - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
da li bi kvalitet zvuka bio isti kao i preko 3,5 mm džek?