Stigao WiiM Mini. U pakovanju stižu svi kablovi, tako da ništa dodatno ne treba da se kupuje. Sa telefonom se povezuje preko aplikacije koja je vrlo jednostavna za korišćenje, a sa računarom sa programom koji je još u beta fazi, tako da je dosta rudimentaran, ali završava posao. Očekivao sam da ću morati da se bavim postavljanjem media servera u foobaru koji koristim, ali native program strimuje i fajlove sa PC-ja, što je odlično. Plejer je osnovni, tako da ne grupiše albume i izvođače po album artist, ne prikazuje najbolje naša slova i ima još nekih sitnih propusta, ali kapiram da će se to srediti u narednim verzijama. Povezao sam ga sa HK6500 na koje su nakačeni Q Acoustics 3030i.
Postoje i Pro i Pro Plus verzije. Pro ima isti DAC kao Mini, razlike su u izradi samog uređaja i dodatnim načinima za povezivanje sa drugim uređajima, a Pro Plus ima bolji DAC - The most impressive upgrades are inside the unit: WiiM has switched to a AKM 4493SEQ DAC that can decode digital audio up to DSD512 and 768kHz PCM bit streams. The new DAC is significantly better than the TI PCM5121 DAC featured in the WiiM Pro.
Videću kako će da me služi, pa ako budem zadovoljan, možda ću za mesec-dva da pređem na Pro Plus, a Mini da okačim na oglase.