SDS011Koji senzor si uzeo za pm cestice, PMS5003 ili 7003?
Da, dioda konstantno blinka kao da se povezuje na wifi. U uputsvu stoji da nakon 2 sekunde drzanja flash dugmeta dioda treba da konstantno svetli. Sad sam probao i mimo računara, ista priča...A dioda da li se upali? Nisam sada siguran, ali moglo bi da ima veze to što si ga priključio na računar i koristiš serijsku vezu koja je potrebna za WiFi.
Hvala ti, očigledno je to bio problem. Sad sam uploadovao tvoj firmware i radi!!!Juče sam povezivao Klimerko i imao sam istu grešku u Arduino IDE – očitava sve senzore, ali piše 'Connecting to WiFi... Failed'. Kada pritisnem dugme za flash prema uputstvima, ništa se ne dešava. Rešenje sam našao na linku, problem je bio u kodu, pa sam odradio to sa linka (modifikovan firmware) i sa tim sam uspeo da ga podesim.
Konačno ubacih BME280, provereno radi, to je ovaj:Stigao ali sam u gužvi i nisam stigao ništa da montiram. Čim uhvatim vreme javljam.
Jeste loš vazduh, nema vetra
xEco Vazduh - Zagađenost vazduha u Srbiji i regionu u realnom vremenu
Pratite kvalitet vazduha i zagaÄenje u Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Sloveniji - PM2.5, PM10, SO2, NO2 i O3. Pregledajte Evropski indeks kvaliteta vazduha i uporedite sa zakonskim granicama i preporukama Svetske zdravstvene organizacije. Saznajte koncentracije...xeco.info
Evo kod mene sad, komšija podložio neke Fulde
Pogledajte prilog 473990
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari