SDS011Koji senzor si uzeo za pm cestice, PMS5003 ili 7003?
Da, dioda konstantno blinka kao da se povezuje na wifi. U uputsvu stoji da nakon 2 sekunde drzanja flash dugmeta dioda treba da konstantno svetli. Sad sam probao i mimo računara, ista priča...A dioda da li se upali? Nisam sada siguran, ali moglo bi da ima veze to što si ga priključio na računar i koristiš serijsku vezu koja je potrebna za WiFi.
Hvala ti, očigledno je to bio problem. Sad sam uploadovao tvoj firmware i radi!!!Juče sam povezivao Klimerko i imao sam istu grešku u Arduino IDE – očitava sve senzore, ali piše 'Connecting to WiFi... Failed'. Kada pritisnem dugme za flash prema uputstvima, ništa se ne dešava. Rešenje sam našao na linku, problem je bio u kodu, pa sam odradio to sa linka (modifikovan firmware) i sa tim sam uspeo da ga podesim.
Konačno ubacih BME280, provereno radi, to je ovaj:Stigao ali sam u gužvi i nisam stigao ništa da montiram. Čim uhvatim vreme javljam.
Jeste loš vazduh, nema vetra
xEco Vazduh - Zagađenost vazduha u Srbiji i regionu u realnom vremenu
Pratite kvalitet vazduha/zraka i zagaÄenje u Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Sloveniji - PM2.5, PM10, SO2, NO2 i O3. Pregledajte Evropski indeks kvaliteta vazduha i uporedite sa zakonskim granicama i preporukama Svetske zdravstvene organizacije. Saznajte...xeco.info
Evo kod mene sad, komšija podložio neke Fulde
Pogledajte prilog 473990
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari