Hvala na odgovoru, evo nasao sam. A ubedjen sam da sinoc ta opcija nije postojala haha, bas sam pregledao dobro i refreshovao stranicu par puta al nisam uspeo naci.@-Nikola- kada izabereš da je pošiljka otkupna, pojavi se način prenosa novca.
Hvala na odgovoru, evo nasao sam. A ubedjen sam da sinoc ta opcija nije postojala haha, bas sam pregledao dobro i refreshovao stranicu par puta al nisam uspeo naci.@-Nikola- kada izabereš da je pošiljka otkupna, pojavi se način prenosa novca.
Hvala na odgovoru care. Svakako posiljka je od fizickog lica, sa KP, mozda nije ni poslata, ko ce ga znati. Sve u svemu danas nije stigla.Meni nikada nije zakasnio kada je posiljku slalo fizicko lice, tipa neko sa KP mi posalje danas za sutra.
A kada bih narucivao ovako nesto iz prodavnica onda se desi da paket primim naredni dan u odnosu na onaj koji je trebalo da stigne.
Ako ti još nije poslata pošiljka piši pošiljaocu da izmeni broj, a ako jeste piši kurirskoj koja će ti isporičiti, pa neka oni promene, nemoj da se uzdaš u srću.Ja upisao pogresan broj telefona, zeznuo 064 umesto 061...
Koje su sanse da kurir ipak bane na vrata kada na telefon dobije nekog drugog ili odustaju posle neuspesnog kontakta telefonom...
Zapravo, kod AKS mail komunikacija radi bez greške. Telefonom, kao da si ping pong loptica.bas tako...
mail je nesto zadnje sto si trebao uraditi, a ne prvo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari