Nešto tu u toj priči ne štima! Kurirska služba nije prodavac a nelogično je da prodavac lično "mora" da isporuči robu! Šta ako je prodavac iz Subotice a kupac iz Leskovca? Onda ništa ne bi bilo isplativo kupovati online.Nego da podelim informaciju (ne znam dal je ranije pisano o tome) iz danasnjeg Politikinog dodatka Potrošač da po zakonu prodavac mora robu da isporuči direktno, a ne da ostavi ispred vrata ili, kao što su hteli u mom slučaju - kod komšije.
Pojma nemam kako je to regulisano, ali pretpostavljam da je svejedno da li prodavac sam isporučuje robu, ili angažuje posebnu službu za to (u mom slučaju Tehnomanija -> City Expres).Nešto tu u toj priči ne štima! Kurirska služba nije prodavac a nelogično je da prodavac lično "mora" da isporuči robu! Šta ako je prodavac iz Subotice a kupac iz Leskovca?
Ljudi koju su napravili ROYAL su "odbegli" iz AKSa. I navodno povukli "ono što vredi" , tako da najveći broj ljudi koji je u prvvom cugu ušao, je iz AKSa. Ovde kod mene sam do sada video trojicu za koje znam da su bili u AKSu. Ne sumnjam da su se posle na konkurs prijavljivali i iz drugih službi, pratio sam, bilo je konkursa. E, sad, kad si nov, jako je teško izlaktati se u ovolikoj konkurenciji. Videćemo šta će da urade. Pošto navodno znaju posao, trebalo bi da to bude dobro za nas korisnike.
Pa valjda je isto vreme njemu dok se popne i njoj da siđe tj ovako mu treba i vise vremena dok je zovne,ona se spremi i ostalo ... [emoji23]Juce dolazi kurir i zove zenu, sidjite ne mogu da se penjem, imam 2 minuta. Kaze zena, nema problema, samo ces se nacekati da spremim 2 bebe. Hahaha, popeo se gore![]()
Sent from my MI MAX using Tapatalk
Juce dolazi kurir i zove zenu, sidjite ne mogu da se penjem, imam 2 minuta. Kaze zena, nema problema, samo ces se nacekati da spremim 2 bebe. Hahaha, popeo se gore![]()
Sent from my MI MAX using Tapatalk
Pa valjda je isto vreme njemu dok se popne i njoj da siđe tj ovako mu treba i vise vremena dok je zovne,ona se spremi i ostalo ... [emoji23]
U poslednje vreme kod mene ni jednom nisu doneli na vrata traze da se siđe iako je plaćeno da donesu..
Послато са D6503 уз помоћ Тапатока
fedex za manje stvari.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari