simply.web
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 29.07.2019
- Poena
- 51
Meni se već 2-3 puta dešava da paket Pošte preusmerim na paketomat a ono mi ga poštar donese na adresu. Da li se to dešavalo i vama? Ne znam šta da radim, ne želim tako..
Na sajtu Post Expressa pop-up kaže da će preuzimanje 06.01. biti do 15h, ne piše ništa za isporuku. 07.01. ne rade sigurno.Jel ima neko informaciju da li ce Post Express raditi 6. i 7. januara ili ce biti neradni dani?
To sam video, moram nesto poslati ali na salteru jer nemam vremena za cekanje kurira, kontam ako kuriri preuzimaju posiljke da ce i salteri raditi taj dan, a i verujem da ce prioritet imati klijenti sa ugovorom pa cisto sumljam da ce bas od svakog taj dan uspeti da pokupe, neko ce morati da saceka sledeci radni dan ili da nosi na salter.Na sajtu Post Expressa pop-up kaže da će preuzimanje 06.01. biti do 15h, ne piše ništa za isporuku. 07.01. ne rade sigurno.
Ima ali pise samo za dezurne poste koje rade vikendom i praznicima, nema za sve.S obzirom da si već bio na sajtu, oni uvek imaju tanki crveni kajron i tu bude link za radno vreme za praznike za sve pošte.
Nema razloga da ga sada nema![]()
Desava seMeni se već 2-3 puta dešava da paket Pošte preusmerim na paketomat a ono mi ga poštar donese na adresu. Da li se to dešavalo i vama? Ne znam šta da radim, ne želim tako..
Gde god moze - zaobici otkup, uplata na tekuci, dostava do 19 itd.
Hvala. Da li možda znaš da li se više isplati da dam pare UPS-u za špediciju ili da tražim papire pa ovde u Nišu nekom da platim?Između 8.000 i 10.000, manje/više.
Najbolje da ih kontaktiras i pitas kako ide za taj tip shipping-a.Ja sam koristion UPS usluge prije nekih nepunih mjesec dana, imas ovdje na temi par postova.
Ukratko, posiljka je isla iz Kine, rok koji je bio naznacen (5-9) dana je ispostovan po pitanja pristizanja posiljke u Srbiju. Kakogod, carinjenje u UPS-u traje nekih dodatnih 2-3 dana - prvo te kontaktiraju da im dostavis e-mail (ukoliko ga vec ne posjeduju) a zatim ti na taj mail salju dokumentaciju za carinjenje (to je u principu jedan genericki papir sa osnovnim podacima i druga dva kojim dokazujes stvarne troskove posiljke, nista specijalno, ne treba da bude ovjereno nista). Dok im to vratis i oni odrade, uzme tih dodatnih 2-3 dana.
Sto se tice cijene, ide ti carina od 10% na ukupnu cijenu posiljke (roba + shipping) + PDV od 20% na sve to (roba + shipping + carina). Manje-vise standardna procedura carinjenja... Nema dodatnih troskova spedicije u UPS-u, bar meni nije bilo, mislim da se oni za to ugrade u vec paprenu cijenu shipping-a, koja je u mom slucaju bila 90$, s tim sto je bio malo tezi paket, oko 4kg.
Da, meni isto DExpress doneo paket sa Temu, a nisam dobio obavestenje.Ovo je već ne znam koji paket sa Alija/Temua da mi donosi poštar na firmu, a da mi ne dolazi poruka da mogu da ga očekujem u toku dana... Ne znam kako je kod ostalih?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari