The Filozof
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 20.06.2016
- Poena
- 185
Navedeš da želiš Post Express uslugu sa preuzimanjem u pošti i navedeš ime, prezime i kontakt telefon primaoca i adresu pošte u kojoj podiže paket.
Da nisu pretrpani Temu paketima verovatno bi stizalo ranije ali posto je rok 2-7 dana za urucenje onda je sve po protokolu, verovatno kad se malo rasterete Temu i Post Express paketa onda ide dostava CC paketa.Jel slao neko skoro CC pakete preko poste? Nesto mi usporilo zadnjih mesec dana, 5 paketa sam slao i svi su bili isporuceni posle 3-4 dana. Desava mi se i da postar ne zaduzi paket kad stigne u dostavnu postu, tek sutradan ga zaduzi...
Meni je stigao preko DE, tako da ide i preko njih.Zna li neko mozda jel istinita informacija da neki odredjen broj paketa sa Temu-a dostavlja DExpress?
Cujem pricaju ljudi kako su dobili nekoliko paketa sa Temu-a preko DExpress kurirske sluzbe, iako na Temu sajtu stoju da sve dostavlja Serbian Post, odnosno Posta.
Zna li neko mozda jel istinita informacija da neki odredjen broj paketa sa Temu-a dostavlja DExpress?
Cujem pricaju ljudi kako su dobili nekoliko paketa sa Temu-a preko DExpress kurirske sluzbe, iako na Temu sajtu stoju da sve dostavlja Serbian Post, odnosno Posta.
Imaš dovoljno životnog i radnog iskustva u ovoj zemlji da sam sebi odgovoriš na to može se reći retoričko pitanje.E sad se postavlja pitanje, zašto tako nisu obradjivali pakete sa AE, već su neki džakovi stajali sedmicama na gomili.
Verovatno Temu zahteva kurirsku dostavu.Nekada davno, dok sam bio klinac, pre jedno 25 godina, mozda ima koja godina vise, kada su moji porucivali VHS kasete sa crtacima za mene nije se vrsila dostava, nego postar donese papir na kojem pise da paket ceka u Posti i da se ode preuzeti i u Posti se preuzimalo.
Ne vidim sta bi bio problem da se to isto radi sa Temu i AE paketima kako bi se kuriri rasteretili, jos pogotovo sto sad mogu poslati SMS ili Viber poruku da je paket stigao i da ceka u Posti, ne mora postar donositi nikakav papir.
Ovako su napravili haos, em sto su kuriri i postari zatrpani sa domacim paketima, em im sad uvalili i pakete iz inostranstva.
Ista stvar.Dexpress je i dalje čist kriminal. Džaba paketomati, tante mante tehnika, kad su dno. Nadam se da će jednom neko regulisati to smeće od službi. Paket poslat u ponedeljak, odmah preusmeren u paketomat. Tri dana stoji da je u magacinu centra Beograd. I stajaće tako zauvek, dok im ne napišem par pretećih mejlova. Kako ovo znam? Pa pre 6 godina su mi držali paket deset dana, bez pokušaja dostave. A onda sam poludeo, zvao, pisao, pretio urlao, našao mejlove direkcije i pitaj boga čega sve ne, pa mi je paket dostavljen u subotu u 17:00, van svakog radnog vremena. Stoka bolji jezik ne razume. IZgleda ću morati opet da se podsetim svih reči koje sam upotrebio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari