Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa sve je moguće. Ja tako pre ohooho godina kupio Antec TP3 650 napajanje sa 5 godina garancije u Eurolinku. Zatvorili radnju posle par meseci. Napajanje crklo posle oko 6 meseci. Srećom uspeo sam da ga sredim pa mi nije bilo ni važno. Kontaktirao sam predstavnike Antec-a, predstavnike Seasonic-a ali niko nije želeo da da bilo kakve tehničke detalje u vezi napajanja (razumljivo). Rizik uvek postoji, nekada se isplati a nekada ne.

Pa fanta prodaje vise robe nego winwin.
paz` da ne prodaje :D

@Illion

50/50 sansa da neko ko je godinama radio prestane da radi u narednih nekoliko meseci?

hehe, pa sanse su verovatno i vece od 50% dovoljno da jedno jutro zakuca finansijska (a oni jedva cekaju takve) i on sve otera u q i kaze 7ebale vas vase garancije.
Ili ako bas odluci da nastavi da radi umesto fante otvori pepsi i krene ponovo neukaljanog obraza kao neki novi random lik.

Ljudi to je obican buvljak ponovo velicate svercere koji trpaju kintu u svoj dzep i boli njih uvo za vasu grafiku koja je riknula.
To partnerstvo se zasniva samo i iskljucivo na necijoj dobroj volji, onda kada on bude odlucio da nece vasa garancija prestaje da vazi.

Poslednja izmena:
Na svakom je da na kraju dana da sam odluči šta da čini - ja sam pre par nedelja postavio ovde pitanje oko kupovine uređaja za kog je razlika ~200€ i na kraju nakon dosta bacanja se ipak odlučio da platom tih 200€ skuplje u radnji sa višegodišnjom SIGURNOM garancijom nego da razmišljam da li će mi i šta (pre)prodavac odgovoriti. Da je velika dilema - jeste ali...

Što se garancije tiče kod "mađara", neki spominju da ja bez problema mogu ostvariti garanciju preko serijskog broja (naravno, u radnji kojoj su oni uzeli datu robu) iako taj preprodavac sutra prestane da radi. To su samo priče ili...?

Naravno da se moze ostvariti u radnjama gde je kupljeno.

Pojavili se i srpski lesinari :D

Koliko mi je drago zbog one lazne vesti da ce Vega kopati 70-100mh/s da su out of stock odmah pri izlasku, a "pametni" preprodavci mislili da ce da omaste brkove na majnerima :D

Back to real life, 56 kopa 30ak mh/s i naravno da nije niko lud da za nju plati 1200e/funti/dolara kad mozes da uzmes 1080ti za te novce koja i vise kopa.

Samo cu pazljivo gledati kako padaju cene kod preprodavaca :)

vega.png

I na ebayu ide cena preko 1000 funti. Ali to je poenta posta bila

Sent from my SM-G530FZ using Tapatalk

Ljudi, koliko je sigurno kupiti telefon koji se vodi na firmu? Da li u tom slucaju mogu ja reklamirati telefon, ili mora samo osoba koja je ovlascena?

Ti takozvani preko firme su uglavnom bez garancije ili sa blanko roming garancijom. Sto mu isto dodje. Gledaj da uzmes od ljudi koji imaju i ugovor kao garanciju. Jesu malo skuplji ali sa razlogom. U slucaju da se nesto iskomplikuje uvek mozes coveka nazvati da ti pomogne.

Pojavili se i srpski lesinari :D

Koliko mi je drago zbog one lazne vesti da ce Vega kopati 70-100mh/s da su out of stock odmah pri izlasku, a "pametni" preprodavci mislili da ce da omaste brkove na majnerima :D

Back to real life, 56 kopa 30ak mh/s i naravno da nije niko lud da za nju plati 1200e/funti/dolara kad mozes da uzmes 1080ti za te novce koja i vise kopa.

Samo cu pazljivo gledati kako padaju cene kod preprodavaca :)

Pogledajte prilog 235004

Gde si video vegu 56 za 1200€?

Sto kad uracunas, carinu i pdv i marzu od famoznih 20% nije ni blizu cene 1200e

Veliko tržešte + mala ponuda = visoka cena. Ništa novo.

A da se malo potrudis pa okacis screenshot? Sta kazes na ideju? :) Ili mislis da ce taj oglas vecno da bude aktivan pa kada neko poseti ovu temu uvek moze klikom na taj link da vidi o kakvom se oglasu radilo (govorim o 'proslom vremenu'). Hajde ljudi nemojte da ste lenji, kacite shotove, jer kada oglas bude obrisan vas post nema apsolutno nikakvu vrednost.

"grafika probana par meseci" [emoji23][emoji23][emoji23] sad znam kako da prodajem stvari na KP :D

Sent from my SM-G530FZ using Tapatalk

Bitno da je karta u savrsenom Psihickom stanju pored fizickog :d

Pitanje koje je bilo 300 puta ali ne mogu ga naći u search...

Kod koga uzeti televizor od mađara? Da li je neko poslovao sa svet tehnike?

Gde je provereno na KP da se kupi Redmi note 4x 64GB , 4 GB RAM ?

Testiraju ih pre prodaje? [emoji1]

Sent from my NX569J using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno