Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto se madjara tice ja to gledam kao 2 grupe prodavaca. Prva koja uvoz radi dugo i koji su se najeli para i sad rade ravnodušno po sistemu vrati proizvod reklamiracu ga kad stignem i one druge grupe koja je skoro počela sa uvozom i rade i više nego korektno jel hoće da zadrže mušterije i dobiju nove pa se čovek nekad i iznenadi koliko to fluidno ide. Naravno u obe grupe postoje izuzetci ali su u manjini a i kad čovek malo razmisli kolika bi trebao da bude neki optimalni rok za reklamaciju u stranoj zemlji po mom mišljenju sve ispod 30-35 dana je super jel ipak je procedura voziti na reklamaciju, čekati odgovor firme, preuzeti proizvod sa reklamacije pa sati kupcu... Realni izgubi se tu i do 10 dana na sam transport

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Poslednja izmena:
ako se bas oduzi prodavac sa kp ponudi u zameni nesto slicne cene, to su bar moja iskustva i mog druga

Sto ne bi?

Pa samo procesor vredi toliko para. Ipaj je to FX 6300 [emoji4]

Gledam na Travel and living mikro kuće, kakvih kreacija ima, stvarno im se divim na smislu da se organizuje prostor i sve to izgradi. Kućica koju vuče kamionet je super ideja za odmor, ljudi-puževi, hehe! Ova pečurka mi deluje bezveze...

Ima galeriju, verovatno je to 10 kvadarata.

Da verovatno drugi sprat zauzima 10 kvadrata, njemu se moze pristupiti klececi verovatno je cena znatno niza, ja bih kupio samo taj gornji deo ali da izadje 50e po kvadratu i da se napravi rupa na jednom delu da mogu da promolim glavu kad zatreba.

Zaseban ulaz naravno da ima to sam zaboravio ali se valjda podrazumeva.

Visina od 3,2m je inače prava visina za dva sprata... Čudi me da nije tu ugurao još jedan sprat kad već ima toliko prostora.

Moj kum je prepravio deo ispod stepenica u Čumićevom sokačetu u stan od 9 kvadrata.

Pa realno mogao je, taman da se spreci bespotrebno rasipanje prostora za spavanje, ovako imas ceo sprat samo za spavanje jedino ide teze ulazenje mora da se savlada tehnika crva opruzanje i grcenje i onda se moze uci ali jastuk da bude tanji da ne udara nos u plafon. Ovako imas 2 sprata da iskoristis kako hoces dok bi onako morao da razmisljas gde ces implementirati lezajeve a sve to utice na kvalitet prostora

Realno je mogao i tri sprata - i za toalet ti ne treba puno prostora... Ja ne govorim o teoriji šta sve može već govorim o funkcionalnosti. A to "imaš dva sprata" jako lepo zvuči ali u teoriji, malo manje lepo izgleda a ponajmanje je funkcionalno u stvarnom životu - bar meni.

Galerija visine 1.1m, neko me moze da udahne kako treba u toj zapremini- zalepi pupak za plafon.

Sent from my GT-S7582 using Tapatalk

Nemate pojma. To je model za Kinesko tržišete.

Da sasecemo spem pitanjem ovim, mojim: kako uspeju nakupci da imaju lep racun samo kupoprodajom telefona jel to neka urodjena sposobnost ili su za to zaduzene budale koje daju za dzabe telefone? Posto sam pitao pre par strana a svi iskulirali zasto bi iko trazio oglase od prodavaca kada zeli da kupi telefon ako dobija bolju cenu kao otkupac bez bunarenja?

Ljudi cesto zele brzo da prodaju telefon, a to preprodavci i nude prilikom kupovine - "prodaj mi odmah za toliko i toliko". Sto se tice racuna reci cu ti ovako - telefone koje prodaju za 200 eur cesto kupuju za oko 120-140 max a spustaju do 180 u najboljem slucaju kada prodaju dalje. Kod skupljih modela nije bas tolika razlika procentualno, ali jeste blizu :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ljudi su inace skroz realni :) pogledajte za kakve krsine pojedinci traze mnogo. Po meni realna cena se formira na trzistu koliko je neko spreman da plati a ako neces da cekas i da se cimas uzmi manje para odmah i to je ok!

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Verovatno je već bilo priče oko ovoga ali je tema baš ogromna pa ne uspevam da pronađem.

Mislim da me je jedan od članova KP odradio za grafičku, poslata je pouzećem, čudno ime i prezime (ne podudara se sa onim sa KP), još čudnija adresa (skroz neki levi lik je na toj adresi u belim stranama). Da li taj čovek može da podigne tu lovu ako je dao lažne podatke ili mora da pokaže ličnu kartu na uvid ?

Videćemo da li će odgovoriti na poruku na KP. Inače išlo je preko PostExpress-a, znam da svaki put kada sam podizao lovu od uputnice da su mi tražili ličnu, čak jednom prilikom sestra nije mogla da podigne lovu koju sam joj poslao PostNet uputnicom jer je bila greška u jednom slovu imena.

A zašto "misliš" da te je "odradio", zašto nisi siguran? [emoji1]

Poslao mi je mrtvu grafičku, dosta niska cena je bila s obzirom da je došla sa komplet opremom a opet sa tek vidim da su podaci na KP i oni sa dostavnice totalno različiti od telefona do imena i prezimena.

Čekam da vidim da li će biti odgovora.

Poslao mi je mrtvu grafičku, dosta niska cena je bila s obzirom da je došla sa komplet opremom a opet sa tek vidim da su podaci na KP i oni sa dostavnice totalno različiti od telefona do imena i prezimena.

Čekam da vidim da li će biti odgovora.
Ja ne bih očekivao nikakav odgovor na KP nego bih odmah pokusao da vratim pare .

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno