Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poslao sam poruku prodavcu, ne odgovara

Sent via Xperia Z3

Preko Telenor ide garancija, jer po zakonu ti nisi duzan da sam nosis i servis, vec nosis tamo gde si kupio. Nije lose da svratis da Telenora pa da pitas da li se garancija ostvatuje preko njih ako je kupljen telefon preko tih posrednika.
Mada telefon je, cini mi se, jako povoljan? Nov je dosta skuplji. A jos da ga nije prodao...

Sent from mTalk via "bad" WP

Preko Telenor ide garancija, jer po zakonu ti nisi duzan da sam nosis i servis, vec nosis tamo gde si kupio. Nije lose da svratis da Telenora pa da pitas da li se garancija ostvatuje preko njih ako je kupljen telefon preko tih posrednika.
Mada telefon je, cini mi se, jako povoljan? Nov je dosta skuplji. A jos da ga nije prodao...

Mozda je off topic, ali kad su sony telefoni u pitanju, super stvar je sto comtrade servis ne trazi nikakav papir za popravku telefona u garantnom roku, sve podatke imaju u sistemu i samo su mi primili xperiu z3 na servis. Nista nisu trazili od papira. A preko telenora ako se ide, a ugovor nije na moje ime, to je komplikacija sigurno.

Sent via Xperia Z3

Poslednja izmena:
"do nedelje sam u roming u svajcarsku".
O brate bolje skolu da si pohadjao da se ne frljas sa padezi, nego sto prodajes 5S.
Tuga.

Sent from my SM-N935F using Tapatalk

https://www.kupujemprodajem.com/iPhone-5S-SIM-FREE-original-odlicnog-stanja-43453520-oglas.htm

Zaboravio stric sifru od iclouda

https://www.kupujemprodajem.com/Iphone-5s-32gb-43950415-oglas.htm

"Na sebi ima tragove koriscenja ali je maksimalno ocuvan". Sta ovo treba da znaci pogotovo kada se ugleda prva slika?

Stric ovo ono, a radio otkup zakljucanih na icloud [emoji23][emoji23][emoji23]
ad51d117fdba5cc044f445667b18eb90.png

Pise u opisu da je folija izgrebana za taj drugi, da je ekran u dobrom stanju.

P9 Lite TT

Prodao, ali bas toliko komada da stric zakljuca :D

ako pogledas to sto kacis...
videces da je prodao coveku koji radi otkup zakljucanih na cloud.

Njega su kao prodavca ocenili za taj oglas. Znaci da je on stavio oglas Otkup telefona zakljucanih na iCloud, a neko ga ocenio. Lepo imate ocene kao kupac i kao prodavac, a on je u tom oglasu fakticki bio prodavac iako je stavio Otkup

E jaka stvar da laze, pa 99% ljudi laze kada hoce nesto da proda.

Ljudi ne lazu, prevarantski olos laze. Najtuznije od svega je sto je tebi to uvek u redu, a oni koji su fer i posteni su budale.

Drzi vodu dok ne stigne neki umotani Duron

Ljudi ne lazu, prevarantski olos laze. Najtuznije od svega je sto je tebi to uvek u redu, a oni koji su fer i posteni su budale.
Naravno da nije u redu.

Razlika izmedju mog i tvog gledista je sto ja ocekujem da svi lazu i svi muljaju pa se tako i ponasam, narocito kod prodaje na daljinu.

I da ne bude zabune lazu i kupci, ne samo prodavci.
Recice, pokvarilo se, hocu da vratim, i ako je on pokvario.

Znaci ja u startu ne verujem nikome koga licno ne poznajem, pa mi to nista nije cudno.
Najvise verujem samom sebi :)

Poslednja izmena:
@Bakara
Stvarno si u pravu mada je meni to slaba tačka, morao bi da se potrudiš da mi dokažeš da si loš ili prevarant. Do sada sam dobro prolazio sa kupovinom ali evo sad naučih još jednu lekciju. Treba insistirati na bar jednom pisanom odgovoru/poruci na K&P inače ništa od negativne za nekoga ko te pređe. Kupih pre neki dan neki interni rek za 3 HHD-a (100% ispravan je pisalo) i samo jedna fijoka radi. Sada tip ne odgovara na poruke niti telefon. Ne mogu ni negativnu da mu dam. Nisu neke velike pare ali ipak....

Poslednja izmena od urednika:
@Bakara
Stvarno si u pravu mada je meni to slaba tačka, morao bi da se potrudiš da mi dokažeš da si loš ili prevarant.
nemam sta kome da dokazujem, ja vam dobronamerno dajem savet, a ko veruje u tudje postenje zato postoji ona poslovica o ovcama i vuni...

A i ovde uvek moze da otvori dusu i da nam se pozali, mi cemo rado procitati kako je ispao glup :)

nemam sta kome da dokazujem, ja vam dobronamerno dajem savet, a ko veruje u tudje postenje zato postoji ona poslovica o ovcama i vuni...

A i ovde uvek moze da otvori dusu i da nam se pozali, mi cemo rado procitati kako je ispao glup :)
Pa nisam mislio samo na tebe, to je bila parabola za "ja ne verujem da je nek loš dok to ne dokaže".

Opis je otprilike - prodajem auto, cena 1000 eur...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno