Edit: odgovor: na pitanje ko je davalac garancije, da li je contrade, odgovor je da garanciju daje Telenor... Sta god to znacilo...Poslao sam poruku prodavcu, ne odgovara
Sent via Xperia Z3
Mozda je off topic, ali kad su sony telefoni u pitanju, super stvar je sto comtrade servis ne trazi nikakav papir za popravku telefona u garantnom roku, sve podatke imaju u sistemu i samo su mi primili xperiu z3 na servis. Nista nisu trazili od papira. A preko telenora ako se ide, a ugovor nije na moje ime, to je komplikacija sigurno.Preko Telenor ide garancija, jer po zakonu ti nisi duzan da sam nosis i servis, vec nosis tamo gde si kupio. Nije lose da svratis da Telenora pa da pitas da li se garancija ostvatuje preko njih ako je kupljen telefon preko tih posrednika.
Mada telefon je, cini mi se, jako povoljan? Nov je dosta skuplji. A jos da ga nije prodao...
Sent from mTalk via "bad" WP
https://www.kupujemprodajem.com/iPhone-5S-SIM-FREE-original-odlicnog-stanja-43453520-oglas.htm
Zaboravio stric sifru od iclouda
https://www.kupujemprodajem.com/Iphone-5s-32gb-43950415-oglas.htm
"Na sebi ima tragove koriscenja ali je maksimalno ocuvan". Sta ovo treba da znaci pogotovo kada se ugleda prva slika?
Stric ovo ono, a radio otkup zakljucanih na icloud [emoji23][emoji23][emoji23]
ako pogledas to sto kacis...
videces da je prodao coveku koji radi otkup zakljucanih na cloud.
ako pogledas to sto kacis...
videces da je prodao coveku koji radi otkup zakljucanih na cloud.
Naravno da nije u redu.Ljudi ne lazu, prevarantski olos laze. Najtuznije od svega je sto je tebi to uvek u redu, a oni koji su fer i posteni su budale.
Pogledajte prilog 225100
Pogledajte prilog 225101
Koliko je providan covek.
Jedan lik mu dao tri ocene za redom.
nemam sta kome da dokazujem, ja vam dobronamerno dajem savet, a ko veruje u tudje postenje zato postoji ona poslovica o ovcama i vuni...@Bakara
Stvarno si u pravu mada je meni to slaba tačka, morao bi da se potrudiš da mi dokažeš da si loš ili prevarant.
Pa nisam mislio samo na tebe, to je bila parabola za "ja ne verujem da je nek loš dok to ne dokaže".nemam sta kome da dokazujem, ja vam dobronamerno dajem savet, a ko veruje u tudje postenje zato postoji ona poslovica o ovcama i vuni...
A i ovde uvek moze da otvori dusu i da nam se pozali, mi cemo rado procitati kako je ispao glup![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari