Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad mi javljaju da je onaj cika madjar iz NS sto pocinje na F pao na granici zbog ne prijavljenih RYZEN-a :)

Mozda daju besplatan WiFi u CZ-u prvim prestupnicima?

Covek inace ima ljude koji odgovaraju na KP ima ljude koji donose...tako da mozda nije on pao nego neki njegov...

Sad mi javljaju da je onaj cika madjar iz NS sto pocinje na F pao na granici zbog ne prijavljenih RYZEN-a :)
Ovo je ključ, verovatno su imali sa sobom x količine robe u ko zna kolikoj vrednosti, ali ryzen nije bio "odobren" ili "dogovoren" i ćao zdravo.

Organizovani kriminal koji seže ko zna koliko duboko i visoko.

Sve ucestalija praksa administracije na sajtu Kupujem Prodajem , namerno ,neosnovano i namesteno upisivanje negativnih ocena , clanovima koji imaju dosta pozitivnih bez negativnih ocena i mogucnost njihovog brisanja uz odredjenu novcanu nadoknadu . Neko je bas bio kreativan .

Zbog čega si dobio negativnu, kako znaš da traže pare za brisanje, koliko para traže, koliko imaš pozitivnih?

Gomila pitanja....

npr prodao si mi graficku kartu koja je potpuno ispravna i to dokazuju svi moguci programi za testiranje grafika i ona stvarno radi bez ikakvih problema ali ja smatram da se ventilatori na grafickoj ne okrecu dovolno brzo za nijansu su sporiji ( sto sam utvrdio mojom proverenom odokativnom metodom ) i to je moj jedini razlog . Pritom ti imas 5-puta manje pozitivnih od mene i cinjenice i dokaze da si u pravu ali ti to i dalje nista ne vredi i dobijas negativnu . E sad se to sve lepo uklapa u ostatak necije lepo smisljene price . Konkretno moj prijatelj koji je imao preko 350 ocena je obrisao dva puta na slican nacin dobijenu negativnu ocenu uz odredjenu novcanu nadoknadu sto je i meni ponudjeno .Cifra je neutvrdjena zna se kako to ide kod nas MORAS NESTO DA CASTIS I NEMA PROBLEMA. Vremenom ce se posao verovatno razvijati i usavrsavati pa ce i sama pravila igre biti definisanija a i same cifre preciznije .

Otkud na sajtu uprave carina , medju vestima za 3,7 i 8 mart nema vesti o zapleni hardvera? Nema je ni u dnevnoj stampi?

Untitled.jpg
I sta covek prodaje?

Pa kompIjuter

Da li neko zna proverenog prodavca monitora (iz Subotice)?

Vidim da ih ima dosta iz Subotice. Dvojica rade zajedno (oni što imaju prezimena). Iako je jedan od njih stavio da ga možete dobiti
na telefon, ne javlja se… Još jedan član foruma je isto potvrdio da ih zvao nekoliko puta nekoliko njih i da se niko ne javlja. Ako ih
je pre kupovine nemoguće dobiti, šta će biti posle ako nešto krene naopako? Jednom sam poslao SMS i nije mi odgovorio. Opet vidim
jedan kaže da se kontaktira preko KP-a, a komentari su da mu ljudi uplaćuju avansno i dobijaju dodatni popust :S:…

Svojevremeno kada sam kupio Samsungov TV, a ovo se odnosi i na moje okruženje, ti što prodaju su manje-više uvek bili dostupni,
čak mi je burazer vratio TV liku iz Subotice pošto se pokvario vrlo brzo posle kupovine i dobio nov bez problema.

Svaki savet i komentar je dobrodošao.

Moze li neko da mi preporuci nekog pouzdanog prodavca novih telefona na kp ? Hvala unapred.
Imamo izuzetno pozitivno iskustvo sa onim likom iz Apatina. Donese ti lično ovde u Sombor, proveriš ga, dostupan preko fona manje-više
uvek i posle kupovine, ne izbegava. Znam da su Samsungovi telefoni sa mađarskog Telenora sa kojima smo imali iskustva.

Da li ćeš i ti ili neko drugi imati ok iskustvo i da li je neko imao negativno, ne znam?
Dakle, ovo su striktno iskustva moga okruženja iz Sombora.

Poslednja izmena:
Ja sam prodavao par stvari (20ak prodatih i kupljenih) i ne ostavljam broj telefona vec svu komunikaciju preko KP poruka pa kad se dogovorimo dam broj. Zasto? Zato sto me zovu razni pacijenti pitaju za neke gluposti. Jos kad stavim moze zamena za odredjenu robu javljaju mi se nude mi kozne lopte, neispravne kosacice za travu, stari papirnati novac,znacke....pokvarene (poluispravne) stvari za koja je popravka cudesnih 200-500 dinara.

Juce sam video jedan lik iz Sombora hitno prodaje gtx8800 (Nvidia) za 4000 din, 11 god staru graficku za 4k dinara...

Razumem te potpuno ako insistiraš da ide preko kp poruka, ali ako neko stavi u oglas da se može zvati na sledeći telefon i to još podeblja :S:...

Iz licnog iskustva, ako se ne javljaju vise puta istog dana zovi sutra, verovatno su preko.

Послато са Nokia 3410 уз помоћ Тапатока

Pa samo stoji, ko nova, i dobijes je 500din ispod cene sta nije u redu? [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Послато са Nokia 3410 уз помоћ Тапатока

Za monitore je dobar Rajko iz Subotice, ja sam od njega kupio već par monitora i računara. Ima solidan izbor, mada u zadnje vreme ih nije imao na lageru, ne znam je li obnovio lager.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Toliko mu treba :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno