Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
?
Mogao je kablove malo da sredi.
Jel treba da ga pokloni?

Sent from my x600 using Tapatalk

Što je pobednik?
Jel moze neko objašnjenje za ove sto ne razumeju u čemu je kvaka?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Mozda zato sto je naopako stavio dvd u kuciste? Ne znam nagadjam, i mene zanima sto je pobednik.
Aj objasnjenje za nas sa jeftinim ulaznicama, moze?

Pa to sam ja i napisao, pih.
Imam oko sokolovo, bas pobednik, mislio sam da imam jeftinu ulaznicu, kad ja onu najskuplju.
Znaci prvi sam provalio?

Poslednja izmena:
DVD je stavio samo za slikanje, u otvorenom kucistu nije niti povezan niti stavljen, trazite dlaku u jajetu.

Trazi amwpower niko drugi, ja sam samo pokusao da pogodim zasto on kaze da je ovaj pobednik, i pogodio sam iako ne vidim nista WOW i pobednicki u tome.
Al ajde, ima ljdi koji gledaju kao sto ti kazes dlaku u jajetu.

Ne znam zasto veliki broj prodavaca ima potrebu da laze i bez srama preteruje u svojim oglasima. (Zapravo znam ali ne zelim da verujem da ima toliko prevaranata medju nama)
Pored onog lika kojem je Super gejmerska graficka ~ nVidia 8400GS i gomile drugih danas videh i ovo.
mnTsfj.jpg

Sa jedne strane ovaj ultra mega giga mis kosta preko 150e, a sa druge u paketu zajedno sa monitorom kosta 50e :d
~ Inace novi ROG Gladius kosta ~8k kod nas.

opet je jako povoljno ovo

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Možda je pre za drugu temu... ali kako se ovde najviše priča o prevarama... Upravo videh reklamu na TVu za Globaltel... oni lagano reklamiraju svoju uslugu kao uslugu za prevarante po oglasima u fazonu, zeznite ljude i ugasite broj da vas ne smaraju.

Jel ima mizda neko iskystva sa bogesi novcanicima,uzeo bih jedan preko kpa?

Послато са L-EMENT501

Da li mi se čini ili je ovo kopija?
Prodavac sa 700 pozitivnih..
http://www.kupujemprodajem.com/Samsung-GALAXY-S7-G930F-32GB-Kao-Nov-10-10--42391044-oglas.htm
Ovo za Storage uopšte ne izgleda ovako, i ovo pozadi na dnu telefona nema originalni S7..

Za pozadinu nisi u pravu, ima je samo je teško uočljiva. Na jačem svetlu se lepo vidi. Inače je pozadi identičan kao i S6 sem razlike u oznaci GF920 naspram GF930 čini mi se, sve ostalo je isto.

U pravu si, tek sad provalih. Ali ovo za Storage mi je drugacije definitivno, ne znam..

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

To već ne mogu da komentarišem jer nemam S7, na S6 je potpuno drugačije jer on ima samo internu memoriju pa se tako i pojavljuje u opcijama. Ali je tu grafički potpuno različito. Možda je druga podverzija Androida u pitanju?

E tako već može biti. Slično kao i na S6. A rezolucija je očajna ali sam ostavio mogućnost da je tako loše slikano. Ko se ne razume ima očas da kupi S7 a posle :lupko:

Screenshot_20170205-205159.png

Ovaj storage isto ovako izgleda na mom cistokrvnom kinezu koj radi na 4.4
and_44.png

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno