nemoj da se ljutis, ali ja ti prvi ne bih prodao stvar kada bi mi rekao da te cekam par dana, posto nemas para trenutno
sto je najgore, uopste ne zivim od trgovine i ta stvar bi mi mozda i stajala duze, ali jednostavno ne bih iz principa, pogotovo sto si mu spustao cenu
rekao si da ces ga zvati u ponedeljak i nisi, on je tebi rekao jos na pocetku da njegov sugradjanin hoce karticu
iskreno bih te i u sred onog dopisivanja pitao da li hoces da kupis i da li znas sta kupujes...
bezbroj puta mi se desilo da me ljudi guse sa po 10 poruka i kada ih pitam da li su sto posto sigurni da znaju sta kupuju i da kada preuzmu robu nisam duzan da im pomazem bilo kako u koliko ne znaju da koriste robu, nikada vise ne odgovore
najbolje saradnje sam imao sa ljudima koji znaju sta kupuju i koji posle prve poruke gde pitaju da li je predmet prodat, odmah salju adresu ili dogovaraju vidjenje, ako smo iz istog grada
nikakva spustanja cena, price o cekanju i nemanju novca i ostale gluposti... nikada mi se u zivotu nije desilo da mi se osoba koja mi kaze da sacekam da skupi novac, posle toga javi i stvarno kupi nesto