Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iscimaj me na PM ako hoces da uzmes tu sa alija, uplatis mi na racun i ja narucim na tvoju adresu. :)

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

Ma naši oglasi super, tražili su mi 8500 za rijedak touchscreen, ASUS Padfone 2 tablet dock. Sa Alija 14 evra + 800 dinara dažbine.

http://www.kupujemprodajem.com/Asus-K53E-POPUST-39824415-oglas.htm?filter_id=75686873

Ovaj fura 2 razlicita proca u jednom laptopu :d

00c643027f024e0ba19ebe9be9c389dd.png

57eab73d8e38467f9e56050b560ed9de.png

Pa kako je to logicno, ako je postavio slike 2 kompa u oglasu za 1 laptop? Smrdi na cepanicu.

Logično je da nije isti zbog fizičkih razlika, a nije logično da u istom oglasu budu slike različitih laptopova :)

Pa da, a jos jedan logican zakljucak koji se moze izvesti jeste da kupca najverovatnije ceka cepanica.

sto je svaki RPI 3 sad na KP 6000+ rsd pre su bilo oko 5000 to neki udruzeni lobi?

Poslednja izmena od urednika:
^^ Al nemačku. :D

https://www.kupujemprodajem.com/Int...151-95W-39975522-oglas.htm?filter_id=49183636

Borci za kulturu na kp. [emoji2]

Uslovi poslovanja i saradnje:
***********************************************************************************************************
Ukoliko nas kontaktirate podrazumevaće se da ste pročitali i da ste upoznati sa dole navedenim uslovima i pravilima za komunikaciju i trgovinu sa nama.
Cene nisu fiksne i podložne su promenama.
Rok isporuke je uobičajeno 4 do 7 radnih dana, ali nije striktan i ko nema strpljenja da sačeka neka ne poručuje!
Sve što kupite kao "NOVO" jeste novo, neotpakovano i nekorišteno 100% i ima garanciju.
Zadržavamo pravo da ukoliko smatramo da je potrebno tražimo delimični ili kompletan avans za narudžbu. Kome se ne svidi ne mora da poručuje!
Ako ste provereni član sa 50+ pozitivnih ocena možete platiti pouzećem do određene vrednosti bez ikakvih problema.
VAŽNO: Zadržavamo pravo da NE ODGOVARAMO na svaki upit i svakome, naročito nekima koji imaju 0 ocena i kp nalog otvoren danas ili juče.
Ako niste dobili odgovor, pokušajte sms ili poziv na tel 065-253-44-99, rado ćemo Vam odgovoriti.
Ako se ne javljamo na Vaš poziv postoji razlog zašto se ne javljamo jer smo verovatno zauzeti ili u sred nečega, u tom slučaju pošaljite SMS.
Ako ste nezadovoljni sa kupovinom ili imate bilo kakav problem molimo Vas da ne skačete odmah na negativno ocenjivanje jer svaki problem se može razrešiti ukoliko smo normalni razumni ljudi uz dužno međusobno poštovanje.
Molimo Vas da nas ne oslovljavate sa #druže, #šefe, #majstore, #buraz i sličnim epitetima jer nije kulturno i odajete utisak da ste neozbiljni i da u tom slučaju zadržavamo pravo da Vam ne odgovorimo na pitanje ili komentar.
Ovi uslovi su podložni promenama bez Vaše prethodne saglasnosti, i ukoliko se ne slažete sa nekim od prethodno navedenih uslova - molimo Vas da nas ne kontaktirate.
Za sva dodatna pitanja koja ovde nisu pomenuta molimo Vas pošaljite kp poruku, sms, viber ili whatsapp. Trudićemo se da odgovorimo u najkraćem roku.

Poslednja izmena:
Kada vidim toliko uslova ni ne pomišljam da kupim nešto od takvih. Jedini uslovi koje priznajem su: daj predmet, evo ti pare, gudbaj i tenk juri veliku mačku.

Bukvalno isto i kod mene, šverceri a neke uslove ovde prosipaju, koje ludilo....

Ovi uslovi su da kupca ubede kako su ozbiljni da bi im lakse dali pare na dodjem ti :)

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

jedino sto podrzavam od ovih uslova je to da coveka nervira da ga zovu druze i ostalo

I to što kaže da možda ne može da odgovori odmah jer ima nekih drugih obaveza/drugog posla...

Ubija u pojam kad ti neko šalje poruke na 10-15 minuta jer mu nisi odgovorio na prvu - kao da je jedini na svetu a život mu zavisi od toga.

A za ovo "druže", "brate", "šefe" i slično apsolutno se slažem.

Nije ovo nikakav švercer, nego radnja. Više o njoj imate ovde na forumu.
Ne mogu da se setim kako se ranije zvala, pa je zatvorena, ljudi se mučili da ostvare garancije, ali na kraju prošlo sve kako treba. Nedavno je opet otvorena pod ovim novim imenom.
Znam i da su pisali ljudi da su na upit mogli da nabave maltene sve, pa jave cenu i ako odgovara oni naruče (uz kaparu valjda).

Kakve gluposti, kao da trguje umetninama iz 19og veka a ne svercovanom robom. Jos mu I smeta kad ga neko zove druze, nebuloze

Zašto nebuloza, to je u stvari elementarna kultura. Nevezano za odnos prodavac - kupac, ali mi nismo ni drugovi, ni braća i mene to obraćanje strašno nervira i kod onih koje čak i površno znam, iz viđenja a ne od onih koje niti sam čuo put toga, a još manje video.

Tacno.
Kao sto kupac ima pravo da bira s kim ce da kontaktira i od koga ce da kupi, i prodavac ima pravo da bira s kim ce da kontaktira i kome ce da proda. I ja imam uslove prodaje na KP, i takodje, kome se ne svidjaju, slobodno nek preskoci oglas (tako i napisem).

Ajde neka mu neko sastavi poruku sa druze u kojoj kupuje delove vredne 800e npr da vidim bas kako nece da odgovori [emoji6]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno