Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da ste ikada bili u Svrljig ne bi vam bio smešan oglas, bilo bi vam sve jasno, na žalost.
Ma bili smo i u Svrljig i u Niš i u Leskovac, a i u Vranje i Pirot. Nije problem u naglasku, nego brate "kopijuter"... to nema veze sa lokalnim dijalektom. "Nepismenos`" klasična.

Pa bre u Bgu imaš ljude koji pišu sumLJam.
Moji majstori pišu puNpa, uzNi, pišu kao što govore.

Da li znaš koliko je ljudima potrebna ta vrsta pomoći, a ne umeju da reše sami, ili se učlane na neki forum. U firmi gde radim još pre 10 godina, je osnovana služba "tehnička podrška". Njih cimamo za sve. Od hardvera do saftvera.

Znam u pravu si, srećem se u životu sa takvim ljudima, ogroman broj njih nema blage veze o računarima, a problem je što ne žele da nauče ništa više od tog prvog koraka "kako pritisnuti dugme i upaliti računar" .
Logika je da se kupovinom nekog uređaja stiče doživotno pravo da se bezgrešno radi na njemu, pa im je onda kriv MS, windows8, windows10, podrška amd, loši drajveri nvidie, serviser koji im je loše instalirao programe, spor internet, itd, itd.....
Zato i postoje servisi, škole za računare, ili forumi da se nešto pita što se nezna .

Poslednja izmena:
Nema potrebe meni da objašnjavaš, ja sam bio u Svrljig čuo kako pričaju, nepismen narod, video kako preteško i siromašno žive, nije mi iznenađujući oglas uopšte.

Prvo je član Aljoša dao ocenu članu Karabinjer, 17.07.2015, pa je dobio sličnu od člana dušan 23.07.2015....

Nebeska pravda ili se karabinjer dosetio da uzvrati preko drugog naloga? [emoji2]

Freeshot_2016-11-28-12-57-43.png

Freeshot_2016-11-28-12-56-19.png

Čime se vi ovde nasleđuje. Lokalnim dijalektima... Svaka vam čast...
Bogatstvo našeg jezika ne ogleda se u izgovoru Beograđana već u raznolikost istog.
Skrenuli ste sa toka teme na lečenje ličnih frustracija dikcije.
Off

Sent from my 8079 using Tapatalk

Čime se vi ovde nasleđuje. Lokalnim dijalektima... Svaka vam čast...
Bogatstvo našeg jezika ne ogleda se u izgovoru Beograđana već u raznolikost istog.
Skrenuli ste sa toka teme na lečenje ličnih frustracija dikcije.
Off

Sent from my 8079 using Tapatalk

mozda bi mogao prvo da procitas sta je napisano, pa onda da razumes, pre nego sto ti prorade kompleksi...

Sumljam da je to moguće. Sada me izvinite, idem da zamenim punpu :)

Promenio je juce tekst oglasa , sada pise racunar umesto kopjuter , moguce da je mu je damir zarad ocene to rekao da uradi , ali ne mora da znaci.

imam jedno pitanje, mada nije vezano toliko za kp

prodao sam preko kp nesto i poslao pouzecem

kupac je preuzeo paket, ali nisam dobio post net uputnicu taj isti dan kao sto obicno dobijem

da li moze da se desi da cu dobiti onda u ponedeljak ili moze da se desi da je postar dao kupcu paket bez otkupnine?

Nemaš brige, moguće je da uplatu provuku kroz sistem tek sutradan, odnosno posle vikenda. Nije mu sigurno dao paket bez otkupa.

Ja sam skoro imao situaciju gde sam u frci kuriru zaboravio da izdiktiram broj telefona, i poštar mi je doneo novac na kućnu adresu.

Nema sanse da mu je dato bez otkupa, u ostalom imas adresnicu sa iznosom otkupa.

Sta ti kaze treking broj kakav je status?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Nije dao bez otkupa sigurno, i meni je skoro kasnilo obavestenje o prijemu novca, tako da bez brige, stici ce u ponedeljak sigurno

Sent from Dunav

Budi bez brige, ništa tu nije neuobičajeno.

Meni se desi 1/10 puta da mi ne stigne sms od Pošte.
Oce moj telefon da zeza nekad a oce i oni da pogresno unesu telefon moj kad prekucavaju uputnicu kad kurir ode od mene.
Odem sa tim papirom u poštu i posle 10-tak minuta procedure, dobijem pare.

Ako je termin bio do 19h verovatno ćeš naredni dan dobiti poruku za uputnicu

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Dobar je onaj što kupuje "kompijuter" - ja se samo pitam šta će to njima kad nisu u stanju ni da nauče kako se pravilno kaže...

Poslednja izmena:
Kakva legenda, 'nova novcijata kartica, samo malo da se ispravi'... :D :D

I da, kupcu na poklon nov novcijat kablic za napajanje, ispravan potpuno :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno