Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam jel uopšte prihvataju negativne kada se transakcija nije desila? Šta ćeš da staviš u polje predmet odgovara opisu?
Nije dobio negativnu, znaci kad ti je dosadno mozes takoda zaebavas narod bez bojazni da ce neko da ti pljusne negativnu

Послато са ALCATEL ONE TOUCH 7041X уз помоћ Тапатока

Ja imam negativnu jer sam obecao da cu poslati graficku a nisam.
Jednostavnije i bezbednije mi je bilo da je prodam uz licno preuzimanje.

Mislim da bi mi tu negativnu skinuli da taj prvi kupac nije kupio napajanje prethodno bas zbog moje graficke.
Pre par godina bilo, graficka je bils mislim GTX 260.

A ispao sam glup.
Trebalo je da nadjem takvu graficku, kupim i posaljem mu. Za iste pare kupim i prodam. Ja na nuli, kupac sa grafickom.

Jes jes, trebao sam mu poslati kao sto sam obecao :), ali mi je bilo rizicno slanje ipak (mada sam slao i skuplje predmete) a i sam kupac je malo odugovlacio u startu skupljajuci pare prvo za napajanje pa za moju graficku.
Al se jesmo na kraju dogovorili i dobih zasluzenu negativnu.

Svako ima pravo da traži koliko hoće za svoju robu. Problem nekih prodavaca je što cenu formiraju na čudan način, vide koliko se najskuplje nešto prodaje pa svoju cenu još povećaju, da li je to do mentaliteta ili čega već, ali tržište to vrlo brzo pegla, tačnije roba im stoji i ne prodaje se. Mnogo zavisi i od toga koliko neko ima komada nečega, onda spušta cenu da bi prodao brže. Ako imaš jedan primerak i ne žuriš se možeš mesecima da prodaješ realno. A postoji i komponenta u jednačini da li je nešto tražena roba ili ne. Ako je u pitanju jedinstven predmet onda se obično čeka kupac, a po pitanju tehnike je više manje sve jasno, lako je proveriti koliko nešto vredi. Naravno da ima ljudi koji se ne razumeju u tehniku, ali to nije ničiji problem osim njih samih jer su onda osuđeni na prevaru u najavi.

dosta sa opravdavanjem ******, molim te

jel sad treba da ti se crta da osoba ocigledno ne zivi u pravom svetu gde su sve cene dostupne na klik, gde sve moze da se proveri i uporedi i gde kupci isto to rade i da nije pametniji od celog sveta zato sto prodaje 4s po ceni 5s?

naravno da je njegova stvar da prodaje sta hoce po ceni kojoj hoce, ali je isto tako i nasa stvar da takve pominjemo ovde ili bilo gde

ja ne znam samo sta da mislim o tebi, kada ti kao mogucnost nudis opciju da ce prodati, za njega vec znam sta je, on me ne zanima
Misli o meni sto god hoces, tvoj problem :D

I kad vec zivis u tom "pravom" svetu onda valjda znas i da u tom pravom svetu isto tako znaju da budu nerazumno visoke ili pak nelogicno niske da se zapitas gde je zarada.

Na prodavcu je da napravi kalkulaciju kakvu hoce, moze da ide i na 300% zarade i moze da ide i na cist gubitak samo da bi se necega resio jer mu treba kes za neku drugu robu i sl.

Mislim da sam vec pricao o tome?

videcemo dal ce prihvatiti,u opisu sam stavio da smo se dogovorili i da sam poslao adresu za slanje da bi on naknadno posle toga pokusao da podigne cenu,inace lik ima 145 pozitivnih,ako je ovako poslovao nije mi jasno kako ih je napravio
nece prihvatiti, ili ce obrisati ako se ovaj zali, jer je neosnovana posto nije doslo do kupoprodaje.
Niko tu nije obavezan da ispun neko dato obecanje, niti si ti obavezan da kupis, niti on da proda.

To samo ide u prilog da sve sto kupite preko madjara dolazi "bez" ili sa ogranicenom garancijom.

Zamolio bih ucesnike da ne postavljaju ovde pitanja koji je madjar aktivan i pouzdan.
Hvala.

Da, stara boljka KP, toliko oglasa za telefone koji su "savršeni, samo..." pa onda skontaš da je neko igrao fudbal s njim. Najjači mi je bio jedan S6 sa okruglom rupom u touchu, kao metak da ga je zveknuo, ali je naravno "full i sve radi".

Da, stara boljka KP, toliko oglasa za telefone koji su "savršeni, samo..." pa onda skontaš da je neko igrao fudbal s njim. Najjači mi je bio jedan S6 sa okruglom rupom u touchu, kao metak da ga je zveknuo, ali je naravno "full i sve radi".
Da,kod samsunga ima brdo s6,s6edge,s7edge polupani strasno a sve radi bez greske i kao novi. I uz to cena 250 do 350e, strasno

Послато са ALCATEL ONE TOUCH 7041X уз помоћ Тапатока

Meni se sada, dva puta, desilo da kad udjem da editujem oglas preko telefona promeni naziv oglasa u moj Email i promeni opis proizvoda u neispravno/osteceno.

Ako neko stavlja oglas preko telefona nek pogleda lepo pre nego sto postavi da ne bude kao kod mene.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

^
oplakah .....

Sjajno. Od sada ne brinem za svoj "kopijuter".

Sent from my Redmi 3S

ne znam sta se smejete, covek ce lagano da pozatvara sve servise po Srbiji :)

Hahahahahahah taj lik ce da zaradi neke pare 100%

Glupost u nasoj zemlji se ceni vise od pameti

^
oplakah .....

Da li znaš koliko je ljudima potrebna ta vrsta pomoći, a ne umeju da reše sami, ili se učlane na neki forum. U firmi gde radim još pre 10 godina, je osnovana služba "tehnička podrška". Njih cimamo za sve. Od hardvera do saftvera.

I ja sam bas to hteo da kažem.
Ima puno ljudi koji ne znaju maltene ništa da urade na kompjuteru, a 200 dinara nije mnogo za takvu uslugu.
Mogao bi da uspe.

Za gramatiku izgovora nema ;)

Nije u tome problem, super bi bilo da takvi postoje. Pitanje je samo kakvu pomoć može da pruži osoba koja ne zna kako se zove sprava za koju je "stručnjak".

Sent from my B1-730HD using Tapatalk

Nije u tome problem, super bi bilo da takvi postoje. Pitanje je samo kakvu pomoć može da pruži osoba koja ne zna kako se zove sprava za koju je "stručnjak".

Sent from my B1-730HD using Tapatalk

hahaha :)

Kopjuteraši :D

Hahaha hteo i ja da okacim taj oglas, covek pomaze :laugh:
Ne mislim nista negativno postavio je usluzni oglas, ali nacin na koji je to uradio me nasmejao.

edit: pozio dobio i ppozitivnu od druga :D

Poslednja izmena:
Na stranu što je nepismen, ali generalno dobra ideja :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Damir iz Subotice sa 95 ocena koji ga je navodno ocenio mu je sugurno rekao da promeni tekst oglasa a za uzvat da ga oceni , moze biti bolaj :)

1.PNG

Ja to gledam kao neimaštinu u našoj zemlji Srbiji, pa se čovek dosetio da zaradi neku kintu. ***...

Da ste ikada bili u Svrljig ne bi vam bio smešan oglas, bilo bi vam sve jasno, na žalost.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno