sramota je koliko su kod nas precenjeni macbookovi iz 2006.
kako na kp tako i na limundu i kupindu
na stranim online oglasima su oko 50-70 dolara
kod nas su 100e minumum
ima i za manje, ali to su uredjaji u jako losem stanju
Meni je nije jasno zasto to neko i kupuje, pazi mac iz 2006, sluzi to necemu ?:d
Jel kupovao neko laptopove kod Madjara? Jel moze da se ostvari ASUSova garancija u Srbiji? Iste su cene kao i kod nas u Srbiji, doduse oni imaju bolje verzije, sa boljim CPU i GPU po istoj ceni...
286 kolekcionarski primerak za rsd25k. [emoji2]
http://www.kupujemprodajem.com/PC28...rimerak-31298015-oglas.htm?filter_id=59913576
Pogledajte prilog 195054
Ja sam imao taj Mac iz 2006. i iako prezirem Apple i njegovu filozofiju, moram reci da je radio vrlo lepo za tako star uredjaj, bolje nego znatno mladji PC laptopovi. I dan danas mi je malo zao sto ga prodadoh pre 4-5 godinacuvam sliku za uspomenu
http://i.imgur.com/Bqs9eh8.jpg
Mozda je tebi beskorisno, a meni treba ekran, top case, logic board i baterija...to sto se za deset hiljada dinara prodaje bskorisna stvar
shvatam ja da svako ima pravo da ceni svoju robu koliko hoce, ali ovako se ovaj sajt izvrgava ruglu
Izgleda kao da ti je zao sto on prodaje za 70 a ti si uspeo od njega da uzmes samo 15€…Prodam liku napajanje kome je crkao ventilator i naduveni su par kondenzatora - spržilo mi ploču a možda ranije i grafiku (bilo joj je riknulo napajanje), ne bih to vratio u svoj komp ni pod razno - dakle transparentno, sve mu prenesem, dogovorimo 15 evra... Eno ga sad prodaje za 70, ni pomena da je reparirano ili štagod. Prijavio sam KP ali i dalje stoji oglas.
Izgleda kao da ti je zao sto on prodaje za 70 a ti si uspeo od njega da uzmes samo 15€…
Prijavio si ga za sta?Prodam liku napajanje kome je crkao ventilator i naduveni su par kondenzatora - spržilo mi ploču a možda ranije i grafiku (bilo joj je riknulo napajanje), ne bih to vratio u svoj komp ni pod razno - dakle transparentno, sve mu prenesem, dogovorimo 15 evra... Eno ga sad prodaje za 70, ni pomena da je reparirano ili štagod. Prijavio sam KP ali i dalje stoji oglas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari