Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa i kod fante je tako isto patriot blast od 480gb skuplji nego u firmi na e

Ovo je novo iz domace radnje, bas me zanima koje radnje kad je ta cena.. Vidim i A4tech v7 za 3500 din, u odnosu na 2000din u pomenutoj firmi.. Zar stvarno neko kupi to?

Btw, jel dozvoljena prodaja Steam kljuceva (ne accountova) na kp? Citam pravilnike i ne vidim da je zabranjeno, a suspendovali mi nalog zbog toga.

Stavi da prodaješ nekorišćenu igru za steam pa posle reci da je cd key, mozda pogledaj za prodaju digitalnih proizvoda dal ima nesto od pravila

Pa verovatno da jeste konkurencija.. Nisam im ja kriv sto se jako ugradjuju [emoji14]

Sto se tice digitalnih proizvoda trazio sam i nisam nasao nista osim da je zabranjena prodaja internet naloga. Poslao sam im mail pa cekam da cujem, napisacu ovde sta su mi rekli, ako nekom bude koristilo.

To asian spec je pakovanje azijsko, valjda nema punjač koji ide za evropu.
@telep nisi imao problema?
Za Mi4c 32gb je prilično dobra cena.

Ne, čovek ih lično doneo, zapakovane u celofan, sačekao da ga upalim i ubacim karticu, cena je bila kako smo se dogovorili.

Poslednja izmena:
Pa to je on hteo valjda da naglasi u svakom slučaju telefon nije nikakva kopija.

Ja sam mislio da ne radi mreza na njemu pa mi bilo cudnovato. Tj. da je za kinesko trziste.

Pa pitao sam rekao mi je da je to oznaka pakovanja i da to znači da ne ide punjač klasičan.

Ne znam zaista. Ne znači ništa što bi trebalo da te brine oko telefona u svakom slučaju.

Firma od koje on uzima uzima na veliko iz Azije vecinu telefona i pored svakog telefona stoji koja je verzija, eu,uk,us, asia.Verujem da telefonu nista ne fali i da je prekopirao sa njihovog sajta pun naziv. Za coveka nista ne mogu da kazem posto nisam poslovao sa njim.

Koliko ja znam azijska verzija nema preinstalirane google apps pa ostaje ili da sam instaliraš (pa svaki rest ponovo) ili odradiš fleš sa internacionalnim romom i google apps su u uvek tu.

Njegov odgovor:
to samo navedu za koje trziste je namenjen, pa je takav punjac u paketu, jedino sto xiaomia i nema nego pakovanje za njihov kontinent. doskora su imali samo engleski od podrzanih evropskih jezika, ovi sad sto dolaze imaju podrsku za kompletan ovaj region

Jel umete da uhvatite screenshot da se i mi sa jeftinijim ulaznicama smejemo? :) Ovako je posle par dana svaki oglas koji ste okačili obrisan.

Primetio sam da su sve cesce poceli da stavljaju informacije da laptop/desktop racunar ima Windows 10 kako bi lakse prodali , cak 604 oglasa ima u laptopovima gde se spominje Windows 10:

Capture.PNG

Poslednja izmena:
Očigledno da ga je neko opljačkao, i sada je ljut. Predpostavljam da je neki bajker, ili "opasan momak". Sve u svemu, verovatno su ga opljačkale veće bu dale od njega.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno