Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad smo vec kod ovog sa xp vistom 7 sta li je vec :D covek u drugom oglasu prodaje laptop:

http://www.kupujemprodajem.com/Toshiba-Satellite-A300-28138663-oglas.htm?filter_id=18719509

Na lapTop je sistem ostecen i ne moze da ga podigne to je jedino potrebno ja to licno ne znam da odradim a i nemam vremena radim po ceo dan naravno pozeljno je licno preuzimanje radi svacijeg zadovoljstva i sigurnosti u poslovanju.

Dok u oglasu za vistu xp 7 kaze:

Prodajem vindovs xp vistu malo sam je koristio svega par puta za podizanje sebi i ortaku cede ide bez kutije ako nadjem ide i kutija.

Kako covek naprasno zaboravi sta zna :D

Zaboravio je on na drugi oglas, eto šta je zaboravio.

Od ovoga ne bih uzeo ni džabe da mi da, prevara u najavi.

Ali, laptop je moj ja sam prvi vlasnik.... Yeah, right... Dragan Gagi zvani prevara :)

Za ovog je moj Joca koji ide u 2. razred i Dositej i Vuk...:d

Jel još neko dobio ovo obaveštenje?

23-01-2016 002.jpg

Važno obaveštenje
Poštovani,

Želimo da Vas upozorimo da je aktivan prevarant koji se lažno predstavlja kao administrator kupujemprodajem.com. On korisnicima šalje emailove sa adrese "[email protected]" i od njih traži verifikaciju naloga klikom na link http://kupujemprodajemprivaja.com koji je nepostojeći a zatim im u daljoj prepisci traži i lozinku. Nakon što dobije lozinku on preuzima nalog tako što menja email adresu.

Želimo da Vam skrenemo pažnju da:

- Ne reagujete na emailove u kojima Vam bilo ko traži da mu pošaljete lozinku.
- Ne reagujete na emailove u kojima se neko predstavlja kao administrator ili deo tima kupujemprodajem a oni su poslati sa email adrese koja nije @kupujemprodajem.com

Molimo Vas da nam prijavite svaki ovakav slučaj.

Vaš KP tim

Poslednja izmena:
Verovatno da ne bi smarali ljude na mail .

eksperesno

u pola konverzacije

Prilozi

• Clipboard011.jpg
    Clipboard011.jpg
    285.4 KB · Pregleda: 461
Kad vidite tako "pismen" oglas, to je ili neko ko zivi preko ili cigani. Mnogo onih na buvljaku sto prodaju robu na podu stavljaju oglase na kp.

Šta im je sa sajtom, jedva otvara?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno