Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@vuk Ili ode mozda nekom glupsonu, ko ce ga znati
I taj se bavi nekom prodajom, ima stotinak prodaja, drugi na licitaciji vidi se bio covek koji se samo
registrovao zbog telefona, ustvari bilo je vise takvih.

Poslednja izmena:
Najjaci su likovi koji za K procesore ili graficke naglase "nikad klokovani". Kao da je OC potapanje u kiselinu ***.
Toga ima i ovde na forumu cesto. Uvek se slatko nasmejem kad to procitam. :)

Zato sto je overclock i dalje neki bauk :).
Bolje da napise krajnje OC domete, pa ako je neki dobar primerak moze vise para da dobije :).

Pa dobro, covek napisao da nije nikad OC sta sad ima lose u tome?
Vama bre sve smeta [emoji1]

Neobavesten lik - i7 3770 ionako ne moze da se overclockuje. :d

Mozda i zna, nego bolje zvuci...za one koji ne znaju.

Hm... komunicirao sam sa jednim prodavcem od koga sam i ranije kupovao stvari... i odjednom ga nema na KP a obrisane su mi i sve konverzacije sa njime iz privatnih poruka?!?

Znači li da je banovan ili šta god i zašto su mi nestale konverazacije?

I kod mene je takva situacija,probaj pitati KP podrsku.

Hm... komunicirao sam sa jednim prodavcem od koga sam i ranije kupovao stvari... i odjednom ga nema na KP a obrisane su mi i sve konverzacije sa njime iz privatnih poruka?!?

Znači li da je banovan ili šta god i zašto su mi nestale konverazacije?

Prepiska mora da ostane..

Problem je sto ovih nema vise ni da su crveni a ni poruka dakle ghosts

Poslednja izmena:
Jel imao neko problema sa ovim likom na KP Jerkovic konekcija [email protected] ? . Ja sam licno imao i obrisan mi je minus koji sam mu dao jer ocigledno nekoga poznaje na KP, nestale su mi sve poruke od njega plus nmg da ga nadjem na KP.

^ :d
Kao ozbiljan čovek, posao će prepustitii Institutu za ispitivanje materijala - IMS.

Najjaci su likovi koji za K procesore ili graficke naglase "nikad klokovani". Kao da je OC potapanje u kiselinu ***.
Toga ima i ovde na forumu cesto. Uvek se slatko nasmejem kad to procitam. :)

Verujem da preko 50% vlasnika K procesora nikad nisu overklokovali, tako da su ti navodi u oglasima donekle istiniti.
Moj i5 je radio preko dve godine na def sa BOX kulerom kod prethodnog vlasnika. :)

Neobavesten lik - i7 3770 ionako ne moze da se overclockuje. :d

Može na 4.3GHz na Z ploči. ;)

A koja je razlika izmedju tog overklokovanog i takvog istog samo sto navodno nikad nije bio overklokovan ? To ko kad bi prodavao auto i stavio u oglasu nikad nije ubacen u petu brzinu, keva saltala samo do trece . Valjda se gleda godiste i kakva je kompresija motora, ne ? Pre bih uzeo komp od ljutog OC-era i auto od iskusnog rejsera, iskreno.

I ja bih pre kupio od takvog prodavca, ali znaju znalci kako se roba prodaje i da su kupci, u većini, oni što se osrednje ili jako malo razumeju pa ih namame takvim frazama koje su u svakom oglasu. Kupac veli, aha, taj deo je malo ”prešao“, ne zna čovek šta prodaje i tome sl. To ima prođu na takvim mestima oglašavanja. Na ovom forumi ima i toga, ali se tačno oseti razlika kad neko napiše 'dobar' oglas, onako kako i priliči forumu ovog profila.

Borba za preživljavanje. Više nije ni smešno, samo oslikava opšte stanje nacije: Glupost, beznadje, bezobzirnost.
Kad sve ovo kažem pre svega mislim na oglas za stolice ali i svi ostali oglasi koji se ovde pominju se uglavnom uklapaju u šablon (betsektori i slično).

Da li to neko namerno takve oglase postavlja ili stvarno ljudi takvih ima :smash:

Capture.PNG

Sta ovaj prodaje XP , Vistu ili sedmicu preview dvd?

Malo koriscena, hmm, pa ovo je super ponuda :D

Mislim da nazalost, takvih ljudi stvarno ima.

Najnovije poruke > KupujemProdajem.com
19.01.2016 09:57h
KupujemProdajem.com
Važno obaveštenje
Poštovani,

Želimo da Vas upozorimo da je aktivan prevarant koji se lažno predstavlja kao administrator kupujemprodajem.com. On korisnicima šalje emailove sa adrese "[email protected]" i od njih traži verifikaciju naloga klikom na link http://kupujemprodajemprivaja.com koji je nepostojeći a zatim im u daljoj prepisci traži i lozinku. Nakon što dobije lozinku on preuzima nalog tako što menja email adresu.

Želimo da Vam skrenemo pažnju da:

- Ne reagujete na emailove u kojima Vam bilo ko traži da mu pošaljete lozinku.
- Ne reagujete na emailove u kojima se neko predstavlja kao administrator ili deo tima kupujemprodajem a oni su poslati sa email adrese koja nije @kupujemprodajem.com

Molimo Vas da nam prijavite svaki ovakav slučaj.

Vaš KP tim

Baš me interesuje koliko će korisnika KP kliknuti na link i poslati pass :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno