Ne znam da li na papiru koji se popunjava prilikom slanja post express paketa mora da bude isto ime i prezima kao i na post net uputnici (ako je taj sistem izabran za vraćanje/"uplatu" novca) ali ja kad šaljem paket sa otkupom popunim post net uputnicu pri čemu upišem moje ime i prezime i broj mob.telefona kao primaoca a pošta doda sebe kao pošiljaoca para (upišu: "PE OTK" kao PostExpress OTKup i broj telefona predpostavljam pošte u kojoj su pare uplaćene) zato što poštar uzme keš od kupca, donese ga u njegovu poštu i tu uplati na račun na koji se inače uplaćuju post net uplate. Prilikom slanja paketa, ja dakle, uz papir koji prati pošiljku (original ide uz paket, prva kopija ostaje pošti a druga kopija ide meni) šaljem i post net uputnicu, oba primerka i na njoj, da bi dobio novac, moram navesti tačne podatke, jednom sam zeznuo broj telefona, umesto 5 ja upisao 6 i da vidiš zahebancije...
Kad dobijem sms da me lova čeka u pošti moram pokazati LK, tom prilikom štampaju post net uputnicu sa mojim imenom i br.LK, jedan primerak ostaje pošti a jedan ide meni.
Tako da i za post net mora navesti tačne podatke da bi dobio novac sem u slučaju da ima nekog ili čak radi u pošti pa može da mulja kako hoće...