Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma od kutije je prljav...

ja se secam da je pre tri godine neki lik prodavao original nove gamepade,upakovane za 3500

Jos kada vidim da se hvale instaliranim operativnim sistemom....tacno se najezis.

Svaki normalan kupac bi spalio taj win. :)

To, to ahahahaha i ja isto kad procitam POKLON "sveze instaliran operativni sistem" sa svim potrebnim programima za rad.
Dodje mi da se roknem :d *** jel to realno :d ahahahahahahahaha danas svako dete zna da instalira windows, a ima likova koji se time hvale.... phahahahahahahaha

To, to ahahahaha i ja isto kad procitam POKLON "sveze instaliran operativni sistem" sa svim potrebnim programima za rad.
Dodje mi da se roknem :d *** jel to realno :d ahahahahahahahaha danas svako dete zna da instalira windows, a ima likova koji se time hvale.... phahahahahahahaha

Pa dobro ima starijih koji ne znaju, evo moj cale ima 67 godina pa ne zna da instalira win pa moram ja, i takvi ljudi kupuju lap topove, doduse cale je kupio nov sa originalnim WIN8 prosle godine.
Ko kaze da nece neki matorac da kupi taj lap top i da ne zna da instalira i ovo mu dobro dodje.
Samo kazem...

verujte mi da ne znaju ljudi :/
imam ljude na fakultetu koji ne znaju da instaliraju os,a bave se programiranjem na faksu :(

Instaliran operativni sistem je dokaz da je racunar barem nacelno ispravan.
Nikad ne kupujem racunare bez hard diska ili OS-a.
Treba bezveze sam da se mlatim sa mozda neispravnom plocom recimo.

Ma sve je to okej, sto kazete, ALI po meni se podrazumeva ako neko prodaje laptop, da je na njemu instalira windows, ne vidim zasto bi neko napisao u oglasu POKLON instaliran windows :d A prodaje polovan laptop, sta on ga koristio bez windowsa? :D

Laptop je u odličnom stanju, kao da nije ni korišćen, baterija odlično drži.

Čovek nigde i ne kaže da je nov i nekorišćen :d

Gledam sad na ASUS -ovom sajtu , ovaj model i dolazi sa Win7 starter

Poslednja izmena:
Poenta je u tome da ovaj prodavac reklamira komp sa os-om stavljajuci akcenat na instalirani os.
Gadja takvu vrstu kupaca, jedinu vrstu koja ce da proguta njegovu izjavu da je lap top kao nov ili slabo koriscen, zaboravih sta je napisano.
Na stranu da ko ne zna da instalira win 7 danas, verovatno ne zna ni da upali komp ili da pretrazuje bilo sta drugo osim facebook-a.
Elem, ne cudi me sve ovo gore, cudi me da ljudi na IT forumu ne vide nista lose u kupovini racunara od nepoznate osobe sumljivog karaktera sa instaliranim OS-om, tj u koriscenju tog OS-a....

Poslednja izmena:
ja sam skoro kupio netbuk sa kp,posto mi treba zbog fakulteta,ali sam odmah pregazio taj sistem koji je bio instaliran i stavio ubuntu
ali stvarno moram da pohvalim prodavca,prodao mi je maltene nov uredjaj u celofanu i bez i jedne ogrebotine

Elem, ne cudi me sve ovo gore, cudi me da ljudi na IT forumu ne vide nista lose u kupovini racunara od nepoznate osobe sumljivog karaktera sa instaliranim OS-om, tj u koriscenju tog OS-a....

Kako drugačije ? KP , nepoznat prodavac , trguje se i sa ovakvim stvarima , podignut os da se vidi da net book radi i da se pohvali da moze da tera sedmicu (sad mi ovo deluje više informativno ) , ne videh sumnjiv karakter . Obzirom da je eeePC serija bez CD drajva , priprema USB , podizanje sistema se malko razlikuje . Jedino ovo dual core , a os ga prepoznaje kao procesor sa 4 jezgra ??!
Inače , ako je prodavac pošten u smislu ispravnosti uređaja , cena je prihvatljiva . Ubacio sam ga u listu za praćenje , baš me zanima da li će i otići .

Poslednja izmena:
i moj dual core na netbuku os prepoznaje kao quad
valjda ih vidi kao logicka jezgra

Zavisi koji je procesor u pitanju, neki Intelovi procesori imaju hyper threading tehnologiju pa se javljaju tzv fizička i virtuelna jezgra.

pa znam za ove novije
ali u netbucima su ovi slabi atomi,cudo da oni imaju

Pa da, to jeste, doduše zavisi i tada, ima dobrih Atom procesora, ne znam kod netbukova kakva je sada situacija sa njima ali kod tableta ima dosta dobrih Intel Atom procesora (quad core).

ma nisu to ti procesori
a i ovi netbuci o kojima pricamo su 2+ godine stari modeli

Da, u pravu si, nego sam samo spomenuo da Atom ne mora da bude sinonim za neke low-end procesore, posebno ne kod tableta.

Ovako, kupim tablet klincu pre cetiri dana na kp, kaze saljem postekspresom,prodavac prvo izbegava kontakt na kp, nejavlja se na fon, pustim mu sms Ida necu da preuzmem tab dok mi ne odgovori na kp (cisto zbog neke sigurnosti).Danas odgovara da je odustao od prodaje iako je rekao da ga je poslao.Dali da mu lupim negativnu cisto da bi buduci kupci znali sta mogu da ocekuju od njega?

Samo ti lupi pa posle nek brisu ;)

Lupi mu :

Opis iz oglasa tačan: Da
Komunikacija protekla dobro: Ne
Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac naknadno odustao

Ipak ti je uzeo vreme koje mu ne pripada , a ovo mu ne mogu obrisati .

Nek napise i da mu je poslao paket a naknadno mu javio da je odustao ...

Naravno, das negativnu kao upozorenje buducim kupcima ili prodavcima koji ce saradjivati s njim, da vide da je neozbiljan za saradnju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno