Ne znam za vas i kakvu to robu prodajete ali dogovor je dogovor sto se mene tice.
Danas prvi put postavim oglas na sajtu i javi mi se covek, dogovorimo se da mu posaljem. Medjutim, malopre mi se javi drugi covek i nudi skoro duplo vise nego sto sam ja stavio cenu. :shock: Sta vi radite u takvim situacijama ako se dese nekad?![]()
Cekaj bre Zeljko, prodajes nesto i stavis lepo cenu koja ti odgovara, javi se covek i dogovoris se... Ja istog trenutka stavljam da je rezervisano/prodato i tu se prica zavrsava osim ukoliko me ne ispali kupac.Nije to tako prosto, jedno su dogovori licni, komplikovani, itd, drugo kad neko kupuje neku sitnicu od tebe online, inace svako ima svoju cenu samo pitanje sta je ili koliko... ko misli da nema laze sebe
Ja nisam bio u toj situaciji nikad jer su mi do sad nudili samo "smesne" iznose pa ni nisam razmisljao da li bi pristao i kad
I mene što se tiče je tako. Ali smo očigledno ugrožena vrsta, jer niko ništa ne poštuje kad se dogovori.Ne znam za vas i kakvu to robu prodajete ali dogovor je dogovor sto se mene tice.
I mene što se tiče je tako. Ali smo očigledno ugrožena vrsta, jer niko ništa ne poštuje kad se dogovori.
Nebrojano puta sam se opekao i ja. Ali ne volim da kršim svoju reč svejedno. Doduše ako vidiš da će neko da te za****, tu nema šta da poštuješ, jer si inače ******.Pa i o tome se radi, ne urozenih vec ostalo par primeraka...
Zasto ja ovo pisem jer sam se nebrojano puta opekao, sad trenutni bilans mi je sopstveni stan pod znakom pitanje i par K eura duga ka meni, pa onda naucis da kad si se rodio i sta su te ucili ne vazi uopste, bar ne ovde
Ja pošaljem ljubaznu poruku kako sam zadovoljan transakcijom , ako je išlo preko poruka , dam čoveku ocenu , po defaultu mu stigne u inbox . Ne upali uvek , ali ... Inače ocena na KP ima mnogo veću težinu nego na konkurentskim sajtovima .
Može i to , ali mora da postoji i oglas oko koga se razmenjuju poruke , a čitam da prevaranti slabo prolaze na KP .Pa kaze velika tezina ocena na KP,razmenimo poruku -cao sta ima-odgovoris-evo opusteno-i podelimo pozitivne ocene sa ogromnom tezinom za razliku
od omrznutog Limunda gde moras nesto i da kupis-prodas
Ali posto kaze da je tako,tako je
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari