jeste jedan nalog... kupio jedan klinac sto ga ja znam, par komponenti od master pc, pojavio se isti covek
Ok, hvala na odgovoru tako sam i mislio
Poslednja izmena:
jeste jedan nalog... kupio jedan klinac sto ga ja znam, par komponenti od master pc, pojavio se isti covek
Prijavi prevaru, nemoj samo negativnu da daš. Blokirace ga barem, ali doduše ni to tebi ne garantuje ništa... čoveka koga sam prijavio je KP blokirao i onda nakon dva dana odblokirao kao što imaš napisano nekoliko strana unazad. Čuvaj uplatnicu, skeniraj i pošalji im sve dokaze... barem probaj. Nemoj tek tako da pustišДа, није још уредништво кп-да додално јер сам јутрос дао.
ja ne znam zasto vi i dalje kupujete stvari tako sto platite u napred?
ja ovde pricam za rizik po prodavca, posto su prodavci ti koji prodaju, a traze novac u napred
posaljes lepo pouzecem, ne preuzme, nikom nista, dobijes nazad predmet
Ja te pitam koja je razlika između pouzećem i uplata pa slanje, sa gledišta kupca?procitaj opet post, molim te
prodavac ima 0 rizika ako salje pouzecem
kupac treba da kupuje ili uzivo ili pouzecem
end
sad razumes?
ja ne znam zasto vi i dalje kupujete stvari tako sto platite u napred?
opet cu reci po hiljaditi put...
...ja sam mislio da je to ljudi neki common sense, ali ocigledno nije
Rešenje za duplu poštarinu kod postexpressa postoji, napisano već nekoliko puta. Onaj koji šalje plati uslugu postexpressa i taj iznos doda na otkup tako ga naplati od primaoca i nije nikakav trošak pošiljajocu osim što je morao da uloži taj novac i sačeka par dana da ga dobije, ali neće platiti duplu poštarinu ako se paket vrati. U slučaju da se paket za koji je pošiljaoc platio poštarinu vrati on ne plaća više ništa samo preuzme paket.
Ja te pitam koja je razlika između pouzećem i uplata pa slanje, sa gledišta kupca?
Mnogo pišeš oko proste stvari, ne mogu ovo da čitam.
Dogovorimo slanje pouzećem i ja ti pošaljem cepanicu. Ne znam koja služba dozvoljava pregled pre slanja, verovatno nijedna jer su mogućnosti zloupotrebe neograničene. I tako ti lepo platiš cepanicu 300e i šta onda? A lepo si se zaštitio pouzećem, nisi platio unapred kao ovi naivni [emoji24]
Van Helsing clan KP!
Kontaktiram ga juce na KP, u vezi telefona Samsung Galaxy J1 koji je postavio u oglasu da ''prodaje za 4000dinara u GARANCIJI''.
Nista ne odgovara, samo seen'uje poruke, da bi nakon pola sata odjednom izmenio oglas i napisao OTISAO! I promenio cenu na 2500dinara. :d
http://www.kupujemprodajem.com/Samsung-Galaxy-J1-otisao-39443850-oglas.htm?filter_id=39399865
Da neko ko ima preko 500 pozitivnih ocena na nalogu, moze da korsti tako smesne fore da privuce musterije ne mogu da verujem zaista.
I sad mu tako stoji oglas, da neko stvarno pomisli da je prodao J1 u garanciji za 2500dinara. :d
time sto ne zelis da citas jasno pokazujes drugima da sebe smatras visim
isto tako trazenjem novca u napred drugom fizickom licu
nisi toliko bitan, preboli to, procitaj malo sta imaju da kazu drugi, kada prodajes stavi se u polozaj kupca, ne radi drugima ono sto ne zelis da rade tebi
na trenutak zaboravi da si prodavac ili kupac, posmatraj dve osobe sa strane i dodji do zakljucka koje je najfer resenje za kupoprodaju na daljinu
ne mogu da verujem da na ovom forumu ima toliko ljudi koji smatraju da zive u nekom anarho-kapitalistickom selu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari