Šta je novo?

Kupujem Prodajem ukraden nalog

Wizard74

Poštovan
Učlanjen(a)
12.02.2021
Poena
85
Upravo mi je osoba X ukrala nalog na KP BEZ potvrde sa email adrese

Mod edit: osoba X je imala moj username i password, odnosno direktan pristup mom nalogu

Znaci ovi cobani su prevazisli sami sebe

Svaki prevarant BEZ potvrde sa email adrese na kojoj je registrovan nalog moze isti uzeti

Proces je prost,prevarant salje zahtev,ako poruka ode u trash i ne kontaktira se podrska odmah ode nalog

PayPal turbo,mozda im ukradu ovo genijalno resenje da BEZ potvrde email adrese moze se uzeti nalog

Screenshot 2025-05-27 093247.png

Poslednja izmena od urednika:
KP je postao uzas, meni su obrisali nalog jer su nekako skontali da je dupli.
Na moje pitanje zasto je obrisan kad nisam postavljao iste oglase, jedan nalog mi je sluzio za ovo, drugi za ono, administratori naravno nemaju adekvatno obrazlozenje nego lupetaju gluposti i na svako moje pitanje izmisljaju nesto.
Kad sam video da od vracanja naloga nema nista, rekao sam im da me bas briga za ocene i ostalo, samo da odblokiraju e-mail adresu da se registrujem ponovo, odgovor je bio da ne moze.
Sto je najgore od svega to je tako funkciosalo vise od godinu dana i niko nije pravio problem, nego sad od jednom dupli nalog.

Zato sto sad naplacuju oglase u pojedinim grupama ali i dalje imas pravo na nekoliko besplatnih postavljanja, sa 2 naloga imas x2 besplatnih postavljanja a to im ugrozava profit.

Cisto da znas zasto u praksi.

Imam samo jedan nalog,star 10+ godina

Nije mi jasno kako su cobani omogucili da osoba X na "majke mi " uzme neciji nalog

Moj WP sajt koji sam licno pravio ima bolju zastitu od ovih bolida

Mislio sam na coveka iznad mog posta.

Vidi sa podrskom, imaju valjda logove ko je odakle ulazio.

Onda je to tezak idiotizam, da po automatizmu prihvati promenu adrese bez icega je neverovatno.

Meni su pre 5 meseci ukrali nalog, sa mojeg naloga je slao ljudima neki QR kod i tražio da mu se uplate pare jer je on kao poslao neki paket...
Naravno da ga je narod iznapušavao i SREĆA nisu zalepili negativne ocene...

Ja sam jedva uspeo da vratim nalog preko podrške i pitao ih zašto nema 2FA, oni su rekli "ukinuli smo 2FA jer je ljudima bilo previše komplikovano da se uloguju".... cirkus.

Imao sam isto iskustvo pre pola godine
Ukrali mi nalog, saznao preko noci
Vratio sam ga preko administratora, tacnije kontaktirao sam korisnicku podrsku

ako sam dobro razumeo, uzmem nadjem neki nalog na KP i posaljem mail supportu sa tekstom ja sam taj i taj nalog promenite mi email adresu sa xy@z u 12@3 i oni promene email adresu na tom nalogu?

ako sam dobro razumeo, uzmem nadjem neki nalog na KP i posaljem mail supportu sa tekstom ja sam taj i taj nalog promenite mi email adresu sa xy@z u 12@3 i oni promene email adresu na tom nalogu?

Bas tako,imas rok od 24h da ti licno kontaktiras podrsku,vidi sliku iz prvog posta

Koriste scenere kao za iptv,nalaze validne mail adrese

Step by Step:
Znas da mail [email protected] ima KP i hoces njegov nalog :)
Pises podrsci,izgubio si i trazis promenu mail sa wizard na tvoj [email protected]
Salju genericki mail na [email protected] da se obrati podrsci
Ako se ne zali za 24h ode nalog

Screenshot 2025-05-27 093247.png

Poslednja izmena:
Meni su tako 2 puta ukrali nalog.
Kada sam se obratio podrsci i vratili mi nalog odmah sutradan mi je ponovo bio ukraden.
Potroseno mi je nesto kredita koji sam imao,pobrisani mi oglasi i poruke i to je to,nista vise nisam primetio.
Podrska mi je trazila da promenim password na mailu koji koristim za KP a nisu mi trazili da menam podatke za logovanje na KP.

Nažalost postali su smećarski market. Oglasi više logike nemaju, oglašava se nešto što se nema na stanju, oglašava se 10 stvari sa cenom koja nije navedena odnosno stavljena cena od jeftinijeg predmeta i tako.
Da ima mnogo preprodavaca - ima, ali opet mozes da nadjes obicne ljude koji prodaju nesto svoje s vremena na vreme.
Ja bih voleo da mozes da stavis filter i da vidis samo ljude koji nisu preprodavci npr, ali nema te opcije nazalost.

Dakle neko rešenje bi bilo ne ostavljati nigde svoj e-mail, ni na profilu, ni u porukama?!

Da ima mnogo preprodavaca - ima, ali opet mozes da nadjes obicne ljude koji prodaju nesto svoje s vremena na vreme.
Ja bih voleo da mozes da stavis filter i da vidis samo ljude koji nisu preprodavci npr, ali nema te opcije nazalost.
da li bi se to mozda videlo po broju recenzija

Citam komentare i ne mogu poverovati da je korisnicka podrska nekome pomogla.
Meni su uglavnom odgovarali neke gluposti kao da se dopisujem sa vestackom inteligencijom, a ne sa zivim covekom.

KP služi,govorim o komponentama,za prodaju ljudima koji se ne razumeju ni malo u ono što kupuju.Pa tamo su cene starih 5-6 godina veće od novih u radnji...

Poslao sam upit korisničkoj podršci, evo odgovora:

Poštovani,

Hvala Vam na javljanju i na ukazivanju na važnu temu.

Razumemo Vašu zabrinutost i želimo da naglasimo da preuzimanje KP naloga nije moguće samo na osnovu poznavanja e-mail adrese. Za bilo kakvu promenu pristupnih podataka ili resetovanje lozinke, neophodno je da osoba ima pristup samom e-mail nalogu i potvrdi sve promene putem verifikacionih linkova koji se šalju isključivo na taj e-mail.

Upravo iz tog razloga, kao dodatnu meru zaštite, korisnicima preporučujemo da redovno ažuriraju lozinke i uključe dvofaktorsku (2-step verifikaciju) zaštitu na svom e-mail nalogu, kako bi sprečili bilo kakav neovlašćeni pristup.

Bezbednost naloga i poverenje korisnika su nam prioritet, i u tom smislu kontinuirano radimo na dodatnim unapređenjima zaštite, uključujući i planiranu implementaciju dodatnih sigurnosnih slojeva direktno na KP platformi.

Srdačan pozdrav,
Vaš KP tim

Kombinacija mail i br. telefona je škakljiva za nalog, razmisli malo da ti nije i fon dobrano očitan.
Svuda za promenu maila moraš imati pristup i trenutnom i novom mailu.

Laze kao pas,niko nije imao pristup mom mail nalogu

Upravo sam vratio nalog,morao sam promeniti lozinku za gmail

Pozdrav za prevaranta Goran,Beograd

Nazad
Vrh Dno