Šta je novo?

Kupovina XBOX-a

Imam ja jeftinije flesovane,jaspere.

ma znam ja da ima uvek jeftinije, ali za jednu prodavnicu oni su prilično jeftini. u bilo kojoj drugoj arcade je 29000, pro je 40000 a za elite ni ne znaju.
daj ponudu na PM, baš me zanima. uskoro će neka žešća lova da mi legne pa da spiskam kvalitetno.

Ko ima priliku da uzme sa strane,neka bolje to uradi.
Bas sam juce video doneo lik Arcade iz Madjarske (nemam pojma koji grad) kaze ima u radnji za 160 eura nov i jos dobijes 2 igre,Jasper,full paket.

Poslednja izmena:
U UK ti je 60 Gb verzija 139 funti, ako imas da ti neko donese i jos ako izvrsis povracaj poreza...

Nema potrebe da se trazi povracaj pdv-a. Na hitrou vec imaju dve radnje u bescarinskoj zoni koje drze igre i konzole i prodaju ih bez pdv-a tako da tako kupljen npr 60gb izadje oko 150 evra.

Jel zna neko koliko kosta npr u Madjarskoj ili Nemackoj XBOX 360?
Posto ima kamiondzija koji donose stvari uz neku sitnu nadoknadu,a ja nemam nikakvih mogucnosti da odem sam ili da neko od mojih nabavi to.

a jel zna neko kako se uopste pokazao jasper po pitanju RROD-a?naravno mislim na konzole kojima je uradjen x-clamp??

Nema Xbox-a koji je siguran od RROD-a , bez obzira koja je edicija (mada je kod jaspera poprilicno smanjen rizik). Mozes da uradis X-Clamp i to takodje smanjuje sansu za RROD , ali nikada nece biti 100% RROD free

ja mislim da je vredno rizika. ja kontam da kad uzmem jaspera da će da mi rikne, pošto sam inače baksuz sa elektronikom. ali svejedno ću uzeti.
moj drug ima već skoro dve godine model sa hdmi-jem, uzeo je taman kad se pojavio. samo je firmver ubačen i odpozadi ima onaj kuler što se nakači a ima u game-s da se kupi (zaboravio sam kako se zove). drži ga uspravno pored tv-a uza zid (nema baš prostora za ventilaciju) i radi mu bez problema odkad ga je uzeo, a preko leta ga baš "napastvuje". a onda ga je platio 45000.

Ljudi moji vi pricate kao da xbox odmah po kupovini riknjava.Nije bas sve tako crno ko sto se prica.Onaj ko ispostuje odredjene uslove nema potrebe da previse brine o famoznom rrod-u.

U games-s arcade je negde za 20.000 a premum 26.000 , da li neko zna koje su ploče u njima
(mozda su dobili novu jasper vers.) , i kako proveriti na fabrički upakovanim kozolama koje su revizije (falcon ili jasper....)

P003

Ljudi moji vi pricate kao da xbox odmah po kupovini riknjava.Nije bas sve tako crno ko sto se prica.Onaj ko ispostuje odredjene uslove nema potrebe da previse brine o famoznom rrod-u.

totalno netacno...meni je riknuo posle 3 meseca...igrala sam u proseku po 1.5h dnevno,imao je prostor i za ventilaciju pa je ipak crko...a gde je ta bezcarinska zona gde ima konzola??

..., i kako proveriti na fabrički upakovanim kozolama koje su revizije (falcon ili jasper....)
P003

Jasper ima integrisanu memoriju od 256MB na ploci, ako na kutiji pise da dolazi sa memorijskom karticom to je vec prvi znak da nije jasper.
Najsigurnije je pogledati kroz otvor na kutiji, na bar code-u xboxa pise 12,1A kod Jasper-a,

totalno netacno...meni je riknuo posle 3 meseca...igrala sam u proseku po 1.5h dnevno,imao je prostor i za ventilaciju pa je ipak crko...a gde je ta bezcarinska zona gde ima konzola??

Na svakom aerodromu kad prodjes pasosku kontrolu i ostavis prtljag (sem rucnog) imas bescarinsku zonu (sem ako putujes izmedju eu zemalja).

E ljudi.. Planiram da kupim u Game-su Premium.. Mislim da su sada oni najjeftiniji.. 26.000 :p I onda bih odneo kod Driver-a da mi nabudzi x-clamp i da flashuje naravno... Citao sam ove prethodne postove, nema potrebe da me podsecujete za nesto :) Da li da uzmem u Game-su ili u Virtualu?? I koja ploca treba da bude da bi moglo da se flesuje?? :d

E ljudi.. Planiram da kupim u Game-su Premium.. Mislim da su sada oni najjeftiniji.. 26.000 :p I onda bih odneo kod Driver-a da mi nabudzi x-clamp i da flashuje naravno... Citao sam ove prethodne postove, nema potrebe da me podsecujete za nesto :) Da li da uzmem u Game-su ili u Virtualu?? I koja ploca treba da bude da bi moglo da se flesuje?? :d

Nisu najjeftiniji definitivno,ima to dosta dosta jeftinije.Javi se na pm za vise informacija.:)
Koga interesuje jeftin xbox neka cima na pm.:)

Edit:U games-u je 27.400 dinara bez igre neflesovana,znaci nije 26000 a u virtualu je 30.500 dinara definitivno nisu najjeftiniji.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Nazovi games telefonom i pitaj i rece ti 27.400.

Koga zanima flesovani premium sa pes2009 i garancijom od godinu za za 26.500 dana nek vice !
Kazi mi jer moze da se uradi i x clamp fix?Koliko bi jos to kostalo?
Posto se gubi garancija i flesovanjem (mada ima nacina da se zaobidje i to).

Ja sam bas danas pazario xbox360 PES (od korisnika Show_man) bundle uradjen xclamp / fles
sve radi kao sat za sad :)

Sad me zanima gde jeftino da pazarim drugi kontroler :)

Poslednja izmena:
Nema potrebe da se trazi povracaj pdv-a. Na hitrou vec imaju dve radnje u bescarinskoj zoni koje drze igre i konzole i prodaju ih bez pdv-a tako da tako kupljen npr 60gb izadje oko 150 evra.

Da li mozda znas na kom terminalu se to nalazi? Veliki je aerodrom, treba to naci :).
Inace, u nedelju ortak dolazi iz UK, ako prijavi box na carini troskovi izadju 28% cene, zar ne?

ima 5 takvih radnji a ne 2

Da li mozda znas na kom terminalu se to nalazi? Veliki je aerodrom, treba to naci :).
Inace, u nedelju ortak dolazi iz UK, ako prijavi box na carini troskovi izadju 28% cene, zar ne?

Nema potrebe da prijavljuje (ako ima komad), inace, juce uzeo XBOX360 60 Gb u Londonu, u PC World-u, u Kentu za 144 funti (ako placas kesom, karticom je 169 funti). Eto toliko o cenama.

Pa necu da cimam coveka, ipak je on Englez, nije navikao da svercuje kao mi :).
Nego ... 28% je carina + pdv ?

Jeste arcade 19990 hiljada u gamesu.

Poslednja izmena:
Jeste arcade 19990 hiljada u gamesu.

Nefelsovan jel tako?
A i arcade ima jeftinije,ko pita ne skita.:)
Ja sam bas sinoc zvao da pitam za premium posto na sajtu pise 26000 i zena se javila i kaze premium paket 27.400 ja pitam jel odradjen fles ona kaze nije i to je paket bez igre u njemu.

Mislim da nema veze sa uslovima. Kod mene u igraonici je XB360 radio 7 meseci, i to 12-18 sati dnevno. Igraonica je puna prašine i dima od cigareta. XB360 mi stoji uspravno, pored jednog kompa i bez mnogo prostora za provetravanje. A tek da ne pričam da je radio usred Jula i Avgusta po najvećim temperaturama. Na kraju mu se nije ni desio RROD već mu je otišao drajv. Nisam hteo da ga čistim već je Driver stavio novi i istovremeno uradio X-Clamp (za ne daj bože). Sada radi kao i pre. Jedino se i dalje žale ljudi, koji su za kompom sa suprotne strane stola, kako im bije vreo vazduh iz XBox-a. Ustvari, zimi to nije problem - dodatno zagrevanje ali leti je ponekad smešno.

Nefelsovan jel tako?
A i arcade ima jeftinije,ko pita ne skita.:)
Ja sam bas sinoc zvao da pitam za premium posto na sajtu pise 26000 i zena se javila i kaze premium paket 27.400 ja pitam jel odradjen fles ona kaze nije i to je paket bez igre u njemu.

dobro je dok samo kažu da nije, kad se otvorio merkator u NS ja ušao u comtrade i pitam koliko je X. kaže lik 45000(pre 2 god), i ja pitam pa onda sigurno ima taj modovani firmver kad toliko košta, lik me skoro izbacio iz prodavnice. počeo da mi ***** o pirateriji. izgledalo je ko da je on izdavač svih igara i da neko krade od njega.

stvarno kakvih budala ima, a najveće budale zapošljavaju u te naše PC radnje.

Vrh Dno