Šta je novo?

Kupovina XBOX-a

Zanima me sta bih trebao da uzmem uz xbox, trebao bi mi onaj vga kabal. Cuo sam i za nesto za baterije, neke punjive, tako nesto. I da li moze da se prikljuci obican usb joystick ili moram da kupim onaj za xbox, glupo mi je da igram sam. Preporucite mi jos nesto sto bi trebalo da uzmem uz xbox premium. Naravno zanima me i gde to ima da se kupi. :)

Predlažem ti da uzmeš i lekove za smirenje. Trebaće ti...:d

Zanima me sta bih trebao da uzmem uz xbox, trebao bi mi onaj vga kabal. Cuo sam i za nesto za baterije, neke punjive, tako nesto. I da li moze da se prikljuci obican usb joystick ili moram da kupim onaj za xbox, glupo mi je da igram sam. Preporucite mi jos nesto sto bi trebalo da uzmem uz xbox premium. Naravno zanima me i gde to ima da se kupi. :)

Sve za Xbox mozes da nadjes u Virtual Masteru. Proguglaj za telefon.

Xbox

Imam ja broj, ali sta od dodatnih stvari preporucujete za udobno igranje?

Imam ja broj, ali sta od dodatnih stvari preporucujete za udobno igranje?

Osim dva kontrolera i dva seta baterija nista ti vise ne treba. Eventualno mozes da uzmes Nyko Intercooler koji se kaci sa zadnje strane konzole i koji je dodatno hladi - on je bio nekih 1500din. Ako kacis konzolu na monitor trebace ti i kabl.

Gta Iv

Jel je moguce da nigde nema GTA IV za XBOX, :zgran: nema ni u jednoj prodavnici, ni u Virtual Masteru, ni u Comtrade-u. Svugde ima samo za PS3. :wall: Jel bi mogao neko da mi kaze, ko ga ima, gde ga je kupio.

Jel je moguce da nigde nema GTA IV za XBOX, :zgran: nema ni u jednoj prodavnici, ni u Virtual Masteru, ni u Comtrade-u. Svugde ima samo za PS3. :wall: Jel bi mogao neko da mi kaze, ko ga ima, gde ga je kupio.

"Verni" Xbox postovaoci lika i dela kompanije Rockstar, su ga kupili na neki drugi nacin... a nasi prodavci verovatno znaju za tu cinjenicu pa ga nabavljaju samo za PS3...

Poslednja izmena:
Braaaaate.... si ti cuo za torrent trackere :)

Obrnes lepo singleplayer na miru i onda kasnije kad se pojavi i kod nas pazaris radi multija... ili sacekas PC verziju...

Gta

Znam ja sve to, ali kako bi se to moglo nekako nabaviti kod nas?

Sto bi skido sa torenta, kad imam Rapidshare premium account, ali nema veze. Ja mislim da ako jos uvek nema kod nas, a igra je izasla pre skoro mesec dana, onda mozda je nece biti uopste.
Jedino mi ostaje da je kupim kada budem isao u HR u julu.

Interesu je me kako flesovati xbox360?Hvala unapred

Poslednja izmena:
Mislim da je krajnje vreme da se odvoje forumi. Poseban forum za xbox, poseban za PlayStation. I da se vlasnicima konkurentne konzole zabrani trol... errr spam... err postovanje na dotičnim forumima.

Ne možeš više ni kulturno da pitaš kako se flešuje xbox da vlasnici PS3 ne ulete i obratno.

Ne mozes vise? A kada je to pa moglo :) ?

Zašta se beše flashuje konzola? A da, da bi mogao da igraš ilegalno iskopirane igre :d

I sekircetom mozes da ubijes nekoga pa sekire nisu zabranjene. Nema niceg nelegalnog u flesovanju konzole. Nelegalna je distribucija materijala sa zasticenim autorskim pravima.

Pa ti onda kupuj orginale a ja cu kopije za 100 i kusur dindzi,ja se ne bunim meni dobro i ovako.

Pa ti onda kupuj orginale a ja cu kopije za 100 i kusur dindzi,ja se ne bunim meni dobro i ovako.

Nisi razumeo - ja ne kažem da ne treba da se flashuje, i ja bih flashovao xbox. xxxander tvrdi da je legalno da se flashuje konzola, samo se u tome ne slažem sa njim, nisam ja neki borac protiv piraterije ;)

Jel bolje kupiti ne flesovanu konzolu za 34000 din i sam je flesovati ili ipak dati 40000 din za flesovanu?

Nazad
Vrh Dno