Šta je novo?

Kupovina XBOX-a

STUPAR

Slavan
Učlanjen(a)
22.04.2008
Poena
320
Planiram da kupim xbox, ali sve teme koje sam citao su starijeg datuma. Prvenstveno bih kupio flashovanu konzolu, najverovatnije premium. Takodje bih kupio XBOX Live Gold Account i cepao GTA 4 (original). Video sam da ima jedna u Virtual masteru premium flashovana 34000din. To mi se cini da je jako skupo i mozda bih uzeo Arcade verziju. Zanima me kolko je to znacenje hard diska? Ionako se sve cita sa DVD-a. Jedino za trailere i demoe, mada to bih skinuo s neta preko kompa. Znaci, gde je najpovoljnije i koja verzija za moje potrebe? Planiram da ga koristim na Samsung 2232BW

Ima u games-u ali nije flashovana, 32900 , premium sa HDMi i igrama viva pinata i forza 2...

Ja sam razmisljao isto o kupovini i najlepsa mi nekako neka varijanta uvoza iz inostranstva.

Ne vazi MS-ova garancija, ali prodavac koji flashuje konzolu obicno daje garanciju od 6 meseci.

Jel zna neko kako moze da se kupi xbox live gold account i kolko kosta i gde ima da se kupi GTA 4 original.

Mozhesh da kupish GOLD account preko 360 online-a...ukucas podatke svoje kreditne kartice, skinu ti sa rachuna i imash god dana live gold.

posto imam strica u kanadi koji mi je kupio xbox360,pa me interesuje posto pise da je za NTSC da li moze da se pusti kod nas tj da se igra na nase tv-ove???

Poslednja izmena:
Mozhe ali ces onda morati da kupujesh ili skidash sa neta NTSC igre, jer kod nas imas samo PAL a one ti nebi radile na tvom 360.

jel to sigurno???
Zaboravio sam da ti kažem da postoji i dosta backup-a (kopija originalnih diskova) koji su region free... Onda kod kupovanja igara treba da obratiš pažnju na taj detalj i ako je region free radiće kod tebe. Druga priča je, koliko, ustvari takvih igara ima kod nas... Ja bih uzeo PAL konzolu, a ti kako hoćeš, izbor je na tebi.

Ja sam naleteo na coveka koji prodaje konzole po korektnim cenama. Premium je 310 evra a arcade 240... a ima i dodatnu opremu (game padovi, hardovi, sve iz asortimana). Kome treba fon nek se javi.

jel ima neku garanciju?
i jel to sa ili bez firmvera, pošto za te pare mogu da se uzmu samo bez firmvera?
jel možda stariji model ili ima HDMI?

*** puno pitam, al kad me živo interesuje.

Poslednja izmena:
Ja sam ga zvao, ima godinu dana garanciju.

wow planirao sam da uzmem do septembra, al izgleda da će biti ranije.

Xbox

Pazi ovako, to je falcon, znaci ima HDMI, flashovan sa godinu dana garancije. Idu zajedno i 2 igre i joypad...(premium paket - standardno). Kaze da je pre prodavao stare konzole i da je microsoft davao nove masine u slucaju RROD. Lik je serviser. ;)

Nadam se da ce ovo pomoci nekom, jer ja cu uskoro uzeti xbox :banana:

Zaboravio sam da ti kažem da postoji i dosta backup-a (kopija originalnih diskova) koji su region free... Onda kod kupovanja igara treba da obratiš pažnju na taj detalj i ako je region free radiće kod tebe. Druga priča je, koliko, ustvari takvih igara ima kod nas... Ja bih uzeo PAL konzolu, a ti kako hoćeš, izbor je na tebi.

Mozhe ali ces onda morati da kupujesh ili skidash sa neta NTSC igre, jer kod nas imas samo PAL a one ti nebi radile na tvom 360.

Pa to nije problem nego prednost. NTSC igre izglaze uglavnom pre ili mnogo pre PAL verzija, ko ima mogucnost da kupi NTSC, to je bolja kombinacija. Konzola ce raditi naravno na svakom LCDu i na vecini CRTa, ako uopshte neko hoce tako da kachi.

Da da...ako ih vec kupuje, sigurno ce se nakupovati NTSC igara u srbiji. Please...NTSC I PAL 99% izlazi u isto vreme ili sa dan dva zakashnjenja. GTA4 je na primer prvo izasla PAl pa tek onda NTSC verzija na netu.

Kod:
NTSC igre izglaze uglavnom pre ili mnogo pre PAL verzija
Nisam baš primetio, ali ako moderator kaže...

Pazi ovako, to je falcon, znaci ima HDMI, flashovan sa godinu dana garancije. Idu zajedno i 2 igre i joypad...(premium paket - standardno). Kaze da je pre prodavao stare konzole i da je microsoft davao nove masine u slucaju RROD. Lik je serviser. ;)

Nadam se da ce ovo pomoci nekom, jer ja cu uskoro uzeti xbox :banana:

ovo je baš odgovor koji sam hteo da vidim, hvala.

xbox here i come.

Poslednja izmena:
Da da...ako ih vec kupuje, sigurno ce se nakupovati NTSC igara u srbiji. Please...NTSC I PAL 99% izlazi u isto vreme ili sa dan dva zakashnjenja. GTA4 je na primer prvo izasla PAl pa tek onda NTSC verzija na netu.

A ko to kupi X360 pa posle kupuje originale ? :)

Kod:
NTSC igre izglaze uglavnom pre ili mnogo pre PAL verzija
Nisam baš primetio, ali ako moderator kaže...

Izvinjavam se ako je tako u vecini sluchajeva, znam da je uvek tako bilo na svim konzolama, i sa filmovima i sa bilo kojom robom koja izlazi na nivou celog sveta. Evo siguran sam da je recimo Rockband izashao davno na NTSCu za X360, a PAL tek pre neki dan..

I pogledaj bolje, ja nisam moderator.

A ko to kupi X360 pa posle kupuje originale ? :)

Izvinjavam se ako je tako u vecini sluchajeva, znam da je uvek tako bilo na svim konzolama, i sa filmovima i sa bilo kojom robom koja izlazi na nivou celog sveta. Evo siguran sam da je recimo Rockband izashao davno na NTSCu za X360, a PAL tek pre neki dan..

I pogledaj bolje, ja nisam moderator.

Da al problem je do Rock Band-a kao igre. Izasao je NTSC pre nekih 8 meseci a sad PAL za Xbox360 al za PS3 PAL i Wii izlazi tek krajem leta tako da izgleda da je ipak negde drugde problem kod RB.Ostale igre i kad izadje NTSC pre u vecini slucajeva je region free.A dosta puta ume PAL da izadje nesto malo pre NTSC-a.Tako je bilo bar do sada od kada imam 360.

A ovo za originale, ima dosta ljudi koji uzimaju za 360 a pouzdano znam od Nese iz Virtuala.Ja imam GHII al zato sto nije mogla da se uzme gitara bez njega. :d doduse jos je u celofanu :d da se ne haba :d

Gta Iv

Jel zna neko gde ima da se kupi GTA 4 za xbox, ali original. Planiram da provedem puno vremena uz ovu igru, tako ne bih hteo da rizikujem sa piratom na xbox live, ipak mislim da ova igra zasluzuje tih xxxx din kolko kosta.

game s možda a vidi i u comtradeu samo ne na sajtu već u prodavnici, jer sajt im je strašno ne ažuran.

Kod:
I pogledaj bolje, ja nisam moderator

Moderatori : 23

omnik, Stevs, Vocko, DamjanMX, jaksa, leksa, Crni, Sasa, Gedza, simpson H, driver, Lukija, Bane®, Bahati [SiD], Aca, Broz, Ji 4Tze, Nedjo, kUdtiHaEX, Heinz, Highl1, byMaX, milanbb

Kod:
I pogledaj bolje, ja nisam moderator

Moderatori : 23

omnik, Stevs, Vocko, DamjanMX, jaksa, leksa, Crni, Sasa, Gedza, simpson H, driver, Lukija, Bane®, Bahati [SiD], Aca, Broz, Ji 4Tze, Nedjo, kUdtiHaEX, Heinz, Highl1, byMaX, milanbb

^WTF ? ! ? ! :smash:

Xbox

Zanima me sta bih trebao da uzmem uz xbox, trebao bi mi onaj vga kabal. Cuo sam i za nesto za baterije, neke punjive, tako nesto. I da li moze da se prikljuci obican usb joystick ili moram da kupim onaj za xbox, glupo mi je da igram sam. Preporucite mi jos nesto sto bi trebalo da uzmem uz xbox premium. Naravno zanima me i gde to ima da se kupi. :)

Nazad
Vrh Dno