Ja sam kod njih uzeo moj. Ne znam sta te konkretno zanima. Izdaju svoju garanciju i fiskalni.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Planiram da ga koristim vise za video nego za photo, 4k me ne zanima kao ni sama kompaktnost aparata.
Gledao sam poredjenja videa za ova 2 aparata i jedina razlika mi je sto na 80D boje imaju jacu situraciju, naravno ovo govorim kao neko ko se ne razume previse u materiju :d
Zbog svega gore napisanog mozda vise naginjem ka 80D... Ta mala baterija na Sony-u mi najvise smeta, jer bih ga najvise koristio za video, tako da verujem da bih u svakom momentu morao da imam jos 2-3 iste u rezervi.
Da li si imao prilike da koristis A6xxx, ne ono da uzmes u ruke na 5 min opalis dva snimka i doneses sud, vec da ga koristis, dan dva tri!? Reci da je sve osim videa na strani 80D ne odgovara istini, ama bas nikako.Imao sam prilike da koristim NEX (5N) i to kod mene ne prolazi.
Da li si imao prilike da koristis A6xxx, ne ono da uzmes u ruke na 5 min opalis dva snimka i doneses sud, vec da ga koristis, dan dva tri!?
@ kiza - stalak je za cvece a za fotoaparate/kamere je stativ! :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari