Proday
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 02.01.2005
- Poena
- 1,805
Nece covek kockast aparatPreskoči Mk3, uzmi odmah 1D X, da te ne gledaju sa visine ovde![]()
*******i,ocekujem da se pohvalis cim pre
Nece covek kockast aparatPreskoči Mk3, uzmi odmah 1D X, da te ne gledaju sa visine ovde![]()
Ne obaziri se... ako zelis to da kupis, kupio bi ga svakako pre ili kasnije, ako nista drugo, da udovoljis svojim zeljama. I to je ok...Sad ce dezurni kriticari da opletu po meni hehehal nema veze
![]()
Ja bi voleo da ovde ljudi mogu Phase One da kupe bez problema, ali realno daleko smo jos od entry level DSLR-ova, ali ne bih sada o stanju u zemlji i politici...
Napolju je normalno ako imalo zelis bolje fotke da kupis FF i L objektiv za njihov standard. Koliko sam puta video proslog leta npr. u Hrvatskoj turiste - bukvalno svaki drugi sa 6D i 24-105L, a 6D na cistom automatskom modu :d
Pa nisam bas nesto siguran u ovo, mozda si malo pomesao nesto, dosta putujem svetom i nisam bas nesto ubedjen u ovo sto kazes.Napolju je normalno ako imalo zelis bolje fotke da kupis FF i L objektiv za njihov standard. Koliko sam puta video proslog leta npr. u Hrvatskoj turiste - bukvalno svaki drugi sa 6D i 24-105L, a 6D na cistom automatskom modu :d
Neka te dugo i dobro sluziKako god bilo evo jos jednog turiste sa 5D Mk III heheheOvo je bolesna sprava
![]()
Kako god bilo evo jos jednog turiste sa 5D Mk III heheheOvo je bolesna sprava
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari