Drugim rečima, očito su vam pripretili da se ubuduće neće reklamirati na sajtu gde se dozvoljava neka kritika?
Naravno da ima svakakvih ljudi, ali ona tema je bila korisna, a bogami bilo je slučajeva da ljudi reše svoj problem samim javljanjem u toj temi...
brate mili, bench je i super kakvi su ostali forumi, jedini koji granice hejta, flejma, spama i ostalih forum ****** drzi na minimumu.
Jel mislish na domace ili strane i da li mislish na domace IT i strane IT forume?
Ja i vise od pola od svega sto se navodi lose ne smatram i ne vidim kao lose. Mora da je problem u meni....
Свака ти част на овоме, слажемо се у потпуностиa sve to zakljucujem na cinjenici da je ova ovde chorba od srbije jedina imala ovakav recept, postali smo mnogo preki i loshi ljudi, i danas je bukvalno sramota imati lepa osecanja, pocev od prizavanja da si zaljubljen u devojcicu, da volish ortaka, da cenish neciji rad i trud, i na kraju krajeva, da kazes nekome da je neko negde obavio dobar posao. sve te stvari su "gej", nisi macho i nisi ovaj "new age srbin" sto se potura kao standard, ako to radis.
Isto kao sto ja analizom tvojih postova u poslednje vreme vidim da se tebi mnogo stvari na ovom forumu ne dopada...svaki cas bi nesto da primetis. Postuj to sto ti je u potpisu![]()
cinjenica je da neki ljudi sede po ceo dan ispred kompa, i sve im smrdi osim sopstvene guzice. gledam onu temu o iskustvima .. nikako da se javi jedan covek, i da kaze - ej tamo mi je bilo kul. a ja kao kupac znam da postoje mesta, gde te ljudi sasvim solidno i kvalitetno usluze, i to posecena mesta.
nego mi se sve nekako cini sledece, mozda greshim, al znam dobro karaktere ljudi -
neko kad ugleda onu temu, o loshim iskustvima, zapravo ne pise o svom losem iskustvu. nego, od komarca napravi magarca, da bi ispala dobra prica, za forum. znash - "ej ovaj ima super pricu, njega su zeznuli, pa ajd ja da napisem da su mene jos gore zeznuli."
a sve to zakljucujem na cinjenici da je ova ovde chorba od srbije jedina imala ovakav recept, postali smo mnogo preki i loshi ljudi, i danas je bukvalno sramota imati lepa osecanja, pocev od prizavanja da si zaljubljen u devojcicu, da volish ortaka, da cenish neciji rad i trud, i na kraju krajeva, da kazes nekome da je neko negde obavio dobar posao. sve te stvari su "gej", nisi macho i nisi ovaj "new age srbin" sto se potura kao standard, ako to radis.
Jedno pitanje, nadam se da nece biti mnogo ljutnje...
Zasto je zatvorena ova tema? http://forum.benchmark.rs/showthread.php?249817-Iskustva-sa-prodavcima-IT-opreme
Zasto ljudi ne mogu da iznesu svoja iskustva? Da li vam je doticna firma sponzor ne razumem? Znaci kad god neko bude pricao ono sto nekome iz ko zna kojih razloga ne odgovara, takve teme ce biti zatvarane?
Peca je tamo upotrebio reci kao "neko ce da soli pamet po pitanju slobode" i "necu dozvoliti da se neko nabija na kolac"...?
Mogu da razumem da ce pojaviti neki ludak koji ce napisati neistinu, ali ako 10 ljudi napise ruzno iskustvo sa nekom firmom, izvini i treba da se "nabije na kolac", iako ovo mnogo ruzno zvuci. Ja da drzim firmu ovog tipa, pa dolazio bih na ovakve forume da vidim cime ljudi nisu zadovoljni, i koliko je sve to zaista objektivno, i sta mogu da popravim da musterije budu zadovoljne(ok slazem se da nekim ljudima nikad ne mozes udovoljiti).
Ja sam bas hteo da napisem lepa iskustva sa par firmi, ukljucujuci doticnu u temi koja je zakljucana, ali isto tako zelim da cujem kad su se prema nekome ophodili ruzno.
Nisam hteo da otvaram novu temu, a naslov ove mi je bio prikladan uz ono sto imam da kazem.
Poz.
Cope,tebra,bila je ovo tužna i srceparajuća priča jednog urednika,bre pripalo mi te žao.
Evo...Benchmarku trenutno fali trenutno jos jedan urednik - autor, i boli me glava od objave konkursa kada pomislim ko ce se sve na njega javiti. I kakve i cije cu frustracije sutra leciti....i prosto je neverovatno da na largest IT komjunitiju u Srbiji godinama vec ne moze da ispliva covek kakav treba da bude. Ne mogu da kazem da nisam probao...u zadnjih nekoliko godina barem 6-7 ljudi koji su prodefilovali kroz Bench na mesec-dva-tri-pet. Toliko energije, toliko razgovora...da bi se dobar deo njih pravdao da ne moze da postigne, da nije to tako lako, da ima bolje - gde se manje radi a vise zaradjuje, itd. Da se radi - radi se, mora. Da je plata veca od prosecne plate u Srbiji - jeste. Da je radnik prijavljen - jeste. Nije dovoljno....trazi se da postujem neciju fikciju. Ja sam bre urednik, ja sam taj koji vidi da li neko ume-moze-zna-hoce, i da to primetim, probam da usmerim i popravim.
Većina naših ljudi nisu lenčuge, čak ću reći da su Srbi generalno veoma vredan i radan narod, naši ljudi bolje prolaze po inostranstvu od većine drugih nacija sa velikom emigracijom.
Ovo je kao da citam domacu propagandu iz 90-ih
I dozvoli da se ne slozim sa tobom![]()
Prvi ne volim negativan stav i ljude kojima ne možeš udovoljiti nikako, ali me još više nervira taj, u poslednje vreme veoma popularan, kvazi optimizan i pozitivizam, do te mere da mi takvi ljudi deluju mentalno oboleli. Da li je zdravo i normalno da svi budemo shiny happy people dok je realnost nešto sasvim drugo?
covece, ne da nije zdravo, nego je neophodno biti srecan!
ja ne znam kako ti zivis pa ti je "realnost nesto sasvim drugo", ali odma da ti kazem - postoje u ovom svetu neke sile, kinezi zovu to Ki, japanci
meni je zapravo pun urac vas sto te subliminalni emo. realnost je teshka, pa ajde svi da kukamo, da se zalimo, da budemo depresivni. ako ti mislis da je srecan covek lud, onda sto bi rekli ameri - then, you fail at life.
gde je to realnost ruzna i tuzna objasni mi ??
ja kolko vidim, samom cinjenicom da si ti seo za internet, moze se zakljuciti da imas da jedes, da imas da pijes, da imas da platis racune za struju i internet, i ako je sve u redu, da imas porodicu i prijatelje oko sebe. sta zapravo hoces vise od zivota ?
jel to onaj sindrom, da svi srbi zapravo kukaju kako "life sux" cekajuci da padne kofer para s'marsa ? i, zasto automatski nazivash to "kvazi optimizam" ? ja kapiram mene kad bi video, automatski bi sebi zacrtao 55 predrasuda u glavi, tipa: "vidi ovaj igoritza, lud, smeshka se, prica svasta, dijabola"
NIKO do sad, ni ja , ni cale, ni drugar, NIKAD nismo kukali, a da je sudbina pustila bar 10% ja bi se sad shvalerisao po Ibici. i to su ljudi koji su oko mene, i svi imaju osmehe na licu. i niko ne pravi budalu od sebe, nego jednostavno, zivot je lep kada si srecan, kakvi god da su uslovi, a to sto ti radis je zapravo "kvazi pesimizam" a ne obrnuto.
Ako zivis lazno, onda ces i lazno biti srecan.marko_n je napisao(la):Slažem se! To je moja životna filozofija u poslednje vreme. Nema smisla života, nema svrhe koju nam je namenio "svevišnji", jedina svrha je da budemo srećni. Istina, znam jako malo ljudi koji su istinski srećni, većina ih je u onom pomenutom fazonu, a motivi su različiti, hvalisanje, foliranje da bi se postigao ovaj ili onaj cilj, ili u krajnjoj liniji, obmanjivanje samog sebe - kao neki mehanizam odbrane.
Ako zivis lazno, onda ces i lazno biti srecan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari