SOCOM
Čuven
- Učlanjen(a)
- 21.10.2004
- Poena
- 745
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5 1600AF (Pinnacle Ridge)
- Matična ploča
- Gigabyte 450 AORUS M
- RAM
- Kingston HyperX Fury DDR4 3200 2x8GB
- GPU
- XFX RX6600
- Storage
- M2 Kingston 256GB; SSD Kingston 256GB; SSD Kingston 480GB, HDD Seagate Barracuda 2TB.
- Zvuk
- Inetgrisan
- PSU
- Chieftec Element 700W
- Kućište
- Prastaro
- Monitor
- LG 24"
- Miš & tastatura
- A4 i Gigabyte
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Tenkista - ono gore sam skapir'o ko komplimentmada sto se horoskopa tice, em sam lav, em ne verujem u isti
"crvene boje gradonacelnika nisa"
![]()
moje predlog offtopic-a, sam jednom i izneo u podforumu "benchforum" koji je em sakriven, em niko nije aminovo thread.
to nije zapravo bio offtopic u smislu offtopic-a, vec neshto nalik na vec izveden eksperiment sa temom "apple vs samsung vs windows" il kako se vec zove, gde se pustilo divljanje preko svake mere, a ne preko onog sto bi jedan ocekivao. zapravo da lici na "jedini thread o klima uredjajima" vise.
5-6 odredjenih thread-ova, i to u bench clubbing, a ne u posebnom podforumu, gde bi se svaki dodelio jednom od moderatora koji ima interesovanje za temu, a teme da budu nesto sto se provlaci kroz forum i od lane:
1. automobili i tehnichka diskusija - struja, modovanje auta, eventualno neka iskustva u voznji, chit chat na temu, po koji klip i tako to. bez pretvaranja teme u "vozim fiestu 86', al zato vidi klip od ferarija, i flame wars koji sledi"
2. nauka i tehnologija - vec imamo sciencefiction thread, ali sobzirom da nekolicina nas voli da caska i o svemiru, i o nauci koja ide u napred, i o filozofsko metafizichkom aspektu nauke to bi bilo ok.
3. struja i primena elektricnih uredjaja, elektricitet - to sam dobio amin, spremam temu![]()
4. vicevi i funny stuff thread - ovo ne vidim kako moze da krene nizbrdo, osim ako dodje neko sa hitler jevreji forama. mada ... sluzilo bi kao comic relief, da se covek obraduje, razveseli i slicno, pa da sa mane zara oplete po gigatronu :d
5. entertainment thread - ovo znam sa jednog drugog IT related sajta, da odlicno smiruje ljude i ide u dobrom smeru. tv serije, knjige, filmovi, umetnost, bioskop, pozoriste.
sa ovakvih 5 dodatnih tema:
1. ako gori, moderatori bi odma znali gde gori
2. sve do jedne teme su relativno povezane sa IT, osim konkretno funny thread-a, ali opet, su to uglavnom tekst ili slika fore, i linkovi ka smeshnom.
3. oduzimalo bi offtopic sa tema gde im to nije mesto
4. jako dobro bi provuklo degenerike kroz filter, da im se obezbedi jedan banhammer
primer da MOZE da funkcionise je SF thread @ benchmark - ja sam napisao kako sam napisao tu temu, pokusao da joj napravim neki format, odma su dosli ljudi koje to interesuje, i koji imaju znanja o temi (vgagi, nnnn, SOCOM, Alex itd ... ) i diskusija je vise nego pristojna i primerena, i dobar izvor za informacije i diskusiju.
Hvala kolega
Eto, da budem iskren, mada sam ja ponekad extrem, izuzetno mi je drago kad vidim da sam spomenut u pozitivnom kontextu pored svih mojih momenata,)
Meni je ovde ok, možda i previše, kao i u WOT-u, ne bih gasio ni bench ni IS3, mada je KV-1S onaj ko je napravio pare.
Dosta sam vas upoznao ovde, par i u "realnosti", mističnog Mistića, gurua OC-a Nikolasa61, sa mnogima sam poslovao, sve u svemu fino,)
Žao mi je što nisam dao veći doprinos, pre 5-6 godina sam se ložio na sve ovo oko OC-a i ostalih drndabolja, hteo da pišem i čak napisao textić, ali kako sam bio totalno ****** i nisam verovao u sebe, nisam ga nikad ovde tutnuo:S:
Od svega ostade da sam gejmer ponajviše, mada će to morati da se menja, obaveze su sve veće, smara me stagnacija, nešto mora da se uradi.
Proveo sam sa mnogima od vas više vremena na benchu, nego sa nekim ortacima u realnom životu.
Dobra je ova priča na bechu, živ je forum i raste.
Pozdrav svima:wave: