Raoul Duke
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 16.03.2019
- Poena
- 60
Moja oprema
- Laptop
- Dell Latitude 5510
- Mobilni telefon
- iPhone 15 Pro Max
- Pristup internetu
- Optički internet
Da li treba ovo da radiš je pitanje koje jedino sebi možeš da postaviš. Tu nema pomoći, posebno ne na forumu.Zdravo svima, nov sam u ovome, poslednjih par dana sam ispratio youtube i reddit, razmisljao sam o dugogodisnjoj investiciji u bitcoin, eth i jos nekih sitnih coina. Na primer, stavljao bih mesecno po 100 200e na neke od njih i tako radio do daljnjeg.
Sta preporucujete, da radim to na binance i njihovom walletu ili negde drugde, ta aplikacija mi deluje lepo za oko i koliko dugo otprilike da drzim coine tu dok ne napravim wallet? Takodje, ukoliko zelim da podignem taj 'novac' da li je tu moguce sve, bez puno cimanja? Hvala
Ali ako rešiš, moja preporuka je da to bude BTC. Najbolji način za kupovinu za tzv. fiat novac je preko platforme Strike. Imaju jako razumne provizije, bave se samo BTC i laki su za korišćenje. Primaju naše kartice normalno.
Ja koristim Strike za tzv. DCA (dolar cost average) način kupovine. To je recurring kupovina u mom slučaju, setovana tako da fiksnog datuma svakog meseca (nakon plate i plaćanja svih obaveza) za određenu fiksnu sumu u USD kupim satošije.
To lepo prenesem na novčanik i to je moj vid štednje.