Stvarno piše da je Severna Makedonija jedina zemlja u Evropi u kojoj je zabranjeno trgovanje kriptovalutama. Nikad za njih ne bih rekao da su toliko zatvoreni.
Striktno nije zabranjeno jel ne postoji direktna zakonska regulativa, ali je "zabranjena trgovina" u smislu ako te navataju da delujes(radis transakcije) moze da se okarakterise kao pranje novca i neplacanje poreza.Isto im "narodna banka" upozorava na rizike o kriptu.Stvarno piše da je Severna Makedonija jedina zemlja u Evropi u kojoj je zabranjeno trgovanje kriptovalutama. Nikad za njih ne bih rekao da su toliko zatvoreni.
ovo prvo sam probao i mislim da ne funkionise, a ovo druga sam rad da uradim ako je neko raspolozenIli da prebacis sve u EUR pa da povuces na EUR racun ako uopste postoji ta opcija za nase banke, a druga solucija je da prebacis sve u USDT i nadjes nekog ko hoce da kupi face to face. Ti njemu prebacis USDT, on tebi da kes.
Ovo mi privuklo pažnju.
pozdrav, kako sa CRYPTO.COM da povucem novac, imam nekih 70 eura u ethereum-u?
Posto ne mogu da editujem, da objasnim situaciju... mislio sam na CAPITAL.COM ne na CRYPTO.com, pobrkao loncice... Izvinjavam se svima.Nisam uopste sigoran da CRYPTO.COM ima opciju povlacenja USDT, kao ni uplate USDT.
Ako gresim zaista bih voleo da me neko demantuje.
Ne znam dal je neko kacio ali vrlo interesantan video i potvrdjuje ono cemu sam se nadao, da ce crypto biti spona izmedju dva polarizovana sveta.
Za nas je narocito interesantan drugi deo videa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari