Šta je novo?

Kriptovalute - opšta diskusija

Stvarno piše da je Severna Makedonija jedina zemlja u Evropi u kojoj je zabranjeno trgovanje kriptovalutama. Nikad za njih ne bih rekao da su toliko zatvoreni.

Stvarno piše da je Severna Makedonija jedina zemlja u Evropi u kojoj je zabranjeno trgovanje kriptovalutama. Nikad za njih ne bih rekao da su toliko zatvoreni.
Striktno nije zabranjeno jel ne postoji direktna zakonska regulativa, ali je "zabranjena trgovina" u smislu ako te navataju da delujes(radis transakcije) moze da se okarakterise kao pranje novca i neplacanje poreza.Isto im "narodna banka" upozorava na rizike o kriptu.
Imaju vidu da je 25% ljudi u Makedoniji albanskog porekla, da je premijer isto albanskog porekla, i da su krenuli da rade sa medicinskom marihuanom.Jos ako na to dodas kripto, raj za kriminal.
Radi se tamo na veliko s kriptom po mojoj slobodnoj proceni ne brini se 😂

Da, baš je 25% Albanaca razlog da Severna Makedonija bude jedina zemlja u Evropi koja je zabranila krpito. Verovatno zbog toga vade i Zeleni Karton. Da se vratimo na temu, možemo da odemo u pogrešnom pravcu.

Ili da prebacis sve u EUR pa da povuces na EUR racun ako uopste postoji ta opcija za nase banke, a druga solucija je da prebacis sve u USDT i nadjes nekog ko hoce da kupi face to face. Ti njemu prebacis USDT, on tebi da kes.

Ili da prebacis sve u EUR pa da povuces na EUR racun ako uopste postoji ta opcija za nase banke, a druga solucija je da prebacis sve u USDT i nadjes nekog ko hoce da kupi face to face. Ti njemu prebacis USDT, on tebi da kes.
ovo prvo sam probao i mislim da ne funkionise, a ovo druga sam rad da uradim ako je neko raspolozen

Ovo mi privuklo pažnju.

Može, ako si dovoljno mazohista da držiš LTC, XLM, XRP i ZEC u portfoliu, KASPA gore-dole ništa ne znači.

Will see 😎
Kada sam je majnovao malo pre nego je ETH presao na POS bilo je sta je to KAS, jel se to maze na lebac 😄
Milslim da ima jos uvek neki potencijal za long run

P.S. dodatno, gore-dole je idealno za trade 🙂

Nisam uopste sigoran da CRYPTO.COM ima opciju povlacenja USDT, kao ni uplate USDT.
Ako gresim zaista bih voleo da me neko demantuje.
Posto ne mogu da editujem, da objasnim situaciju... mislio sam na CAPITAL.COM ne na CRYPTO.com, pobrkao loncice... Izvinjavam se svima.

Ne znam dal je neko kacio ali vrlo interesantan video i potvrdjuje ono cemu sam se nadao, da ce crypto biti spona izmedju dva polarizovana sveta.
Za nas je narocito interesantan drugi deo videa.

Lik tvrdi da je Satoshi Nakamoto, bila konferencija za štampu pre nekih sat vremena.
Pogledao sam video malo, jedva priča engleski, kumar neki čini mi se, u svakom slučaju scam, pravi Satoši nikad ne bi sazvao konferenciju za štampu i još plus naplaćivao 500 funti za ulaz :)
Kaže "I have created bitcoin blockchain technology" , ima i dokaze ali neće sad o tome :ROFLMAO:
Nisam gledao dalje, smejurija.

134748.png

Ne znam dal je neko kacio ali vrlo interesantan video i potvrdjuje ono cemu sam se nadao, da ce crypto biti spona izmedju dva polarizovana sveta.
Za nas je narocito interesantan drugi deo videa.

Pod uslovom da fizički ne prekinu Internet komunikaciju međusobno. :(

Poz ljudi, imam jedno pitanje:
Pre jedno tri godine sam imao nesto eth na cex-u i direktno iz aplikacije sa telefona prodao sam tako sto su mi legle pare na karticu(neka suma od oko 30k dinara), otisao na bankomat i uredno podigao.
Sad imam nesto nekih koina na binance, da li postoji ista mogucnost kao sto sam na cex odradio da prodam i prebacim sebi na karticu?

Да ли може на binance да се уплате паре са нашим картицама? Конкретно Адико или Јетел банка.

Pozdrav , molba jedna . treba mi savet koji wallet da otvorim .

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno