Scorpyy
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 08.01.2018
- Poena
- 135
APR se u mamu kune da im oblast delovanja - "4799 - Остала трговина на мало изван продавница, тезги и пијаца"
To stoji i za ECD.
APR se u mamu kune da im oblast delovanja - "4799 - Остала трговина на мало изван продавница, тезги и пијаца"
Toliko su "ozbiljna firma" da im je na sajtu upisan pogrešan matični broj.Sajt rađen na wixu. Obećava.
To stoji i za ECD.
Tako mu nekako dođe, ko hoće u Srbiji zlato, najbolje mu je da sedne u auto, skokne u inostranstvo, kupi tamo i moli boga da ga ne uhvate dok ga švercuje u zemlju. Sreća da je zlato velike gustine, pa ne zauzima puno mesta.
Čitao sam baš šta kaže šef Bečke kovnice, prodali su ove godine tri put više zlatnika od proseka. Centralne banke su u 2022. kupile najviše zlata još od 1967. godine kada je svetskoj javnosti postalo jasno da Amerika na rat u Vijetnamu troši mnogo više novca nego što ima zlata da ga pokrije. Četiri godine kasnije SAD će trajno suspendovati konvertibilnost dolara u zlato.
Kojoj ti to špediciji da poveriš zlato, supstancu zbog koje se najviše krvi prolilo u ljudskoj istoriji? Zlato može i najpoštenijeg čoveka da namami na lopovluk, i ako ga u banci držiš, ne želiš banka da zna šta je u sefu.
Tuga živa da moraš da kriješ imovinu od države koja bi trebalo da ti je čuva i štiti, al j3biga, od uvek se videla činjenica da su našu državu stvorili hajduci. Franjevci su bar mali dukati, tih dvadeset zamotaš u hartiju, pa u kondom, pa u dupe. Kud ću ja sa ovolikim suverenima?
Za pojašnjenje, ja kažem "dukat" za bilo koji zlatni novčić jer je to kod nas praktično sinonim, ali dukat može da ima i drugo značenje. Reč vodi poreklo od titule "duce" (engleski duke), koja potiče od "dux" što je u Rimu bila titula vojnog zapovednika provincije. Dakle dukat bukvalno znači duce-ov novac. Korišćeni su u Veneciji i tako stekli popularnost širom Evrope, gde su razne lokalne valute kovane po ugledu na njih. Ako u inostranstvu kažeš dukat, uglavnom se misli na austrijske istorijske dukate i njihove moderne kopije.
Morbijus u temi o plemenitim metalima savetuje sledbenike kako da kupe zlato u Srbiji. Lolčina. Ovo treba u sticky, ili još bolje, kada god nešto ser/napiše o zlatu u temama o kriptu da mu ova dva posta izadju kao potpis.![]()
![]()
Ovo je trenutna situacija.Povukao sam zarađenih 10 $,mogao sam i više zaraditi ali nema svrhe dok ne vidim kako prodati.Inače,ponavljam ne postoji mogučnost isplate zarađenog u $ na PP.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari