nenad 970
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.12.2013
- Poena
- 275
Nisu valjda svimozda je prevarant
3080 700-750
3070 500-550
3060 400-450
Moze se naci i jeftinije
Nisu valjda svimozda je prevarant
Ha ha ha, znaci fizicka lica ne mogu.Nije moj email, ali izgleda da i Komercijalna banka nakon Mobija je krenula da blokira kupovinu i prodaju kripta.
Jutros kupio karticom Komercijalne banke najbormalnije. Ne puno, 20tak €, al proslo Coinbase.Nije moj email, ali izgleda da i Komercijalna banka nakon Mobija je krenula da blokira kupovinu i prodaju kripta.
Jel ovo trolovanje ili ti stvarno verujes u ovo?Koliko god da je rat u Ukrajini uz inflaciju i energetsku krizu uticao na ovu rasprodaju, toliko može i da pogura stvari u suprotnom pravcu jer na svetu ne postoji pouzdan i nezavistan sistem razmene kao što je to BTC. BTC je tu sa svojom sigurnošću, brzinom, likvidnošću i decentralizacijom neprevazidjen.
Jedino sa BTC-om razmena može da se vrši i u ovakvim okolnostima. Jednako pouzdano i za Ukrajinca, Amerikanca ili Rusa.
Kako ?Kripto je jednom u životu prilika za obične ljude da izađu iz najamnog ropstva.
Ahhahaha nikad Asci mineri nece bit ko graficke. Grafu mozes da prodas kad ne bude aktuelna, sta ces s majnerom xDNeka btc bude i milion eura i iskreno se nadam da ćete svi biti milijunaši, samo hoćemo da svi vi kripto mineri sjašete sa naše grbače, ne koristite grafičke za kopanje i amputirate se sa PC kao platforme u celosti. Imate ekonomske forume, vama je tamo mesto, možda na maxibet i ostalim sajtovima za kladjenje, imate asci minere... Jesus Marija biće i to jednog dana
Opet ti zli ljudi u senci sto vladaju svetom. Mamicu im, kome d' uzmu prase?
Nije morbidus običan ljud.. On istese sav btc, na američki izveštaj o nezaposlenosti.. pitaj ga ako ne veruješ.E sad, što morbius nije baš pogodio dan kad će kripto da pukne, ipak smo ovde obični ljudi, poenta je da je sve vreme konačan ishod bio izvestan.
Kakav ozbiljan razgovor mogu da imam sa nekim koji veruje u teorije zavere, omnipotentna bica u senci, chemtrails, cipove u vakcinama i 5g haarp. Znam da ti verujes da je nama ovde krivo, i da smo propali i da si pametan sto ostatak od svojih 50k dinara mesecno nisi ulozio u kripto, ali cinjenice su sasvim suprotne. Npr meni licno je kripto toliko bio dobar do sada da i kada bi otisao na apsolutnu nulu, i dalje bih mu se zahvalio za sve sto sam napravio do sada.@pushrbx
Ok, znači ti znaš ko je smislio i progurao kripto priču i sa kojim ciljem.
Prosvetli nas neuke onda, valjda tome služi forum.
Mada iz tona kojim se obraćaš vidim da sem dečijeg izrugivanja, nisi za neki ozbiljniji razgovor.
*** verujem da si ozlojeđen, ali nisam ti ja kriv što kripto puca. Hoće balon to da uradi😢
Svetu nikada nije potrebniji nezavistan Medium Of Exchange, nema boljeg kandidata od BTC-a za to niti je ikada bilo. Moje je mišljenje da će se u ovoj deceniji nizati dobre stvari za BTC i na to ću nastaviti da se kladim. Od Bitcoin Spot ETF-a u USA, preko novih država koje ga priznaju kao sredstvo plaćanja do daljeg razvoja Lightning mreže.
Post sam napisao iz najbolje namere, da navedem možda još nekoga da istraži dodatno. Sada nije vreme za pljuvanje po BTC-u. Ovo je vreme kada se svaki raspoloživi dinar ulaže u BTC (mudro i postepeno, ne all in ali sada vec agresivno). Ko to shvati na vreme, ima ogromnu šansu da da bude finansijski nezavistan u skorijoj budućnosti.
Ako je tebi lepše da ismevaš tudje stavove, i da tako provodiš svoje vreme, to nije moj problem. U jedno sam siguran, za već 6-18 meseci ćeš shvatiti da si žestoko pogrešio.
Napomena, mnogi noob-obi mešaju kripto i BTC. BTC je kripo, ali 18k ili koliko već ostalih valuta nisu BTC, niti će ikada biti.
Pa da, o tome se i radi, uživanje ali umesto toga svaki dan neko sere po tomeVidi ovako. Poprilicno sam siguran da niko ovde nema dilemu da nece biti milioner, al ako bude sta fali. Tako i za tvog caleta. Al u pitanju je jako lep odusak psihicki. Kako rekoh, neko cigarete, neko kladionica, neko pije guaranu svaki dan, neko placa psihijatra 50€ po seansi.
Ovaj nas “hobi” je psihicki i najzdraviji. Briga bas tacno.
Uzivamo![]()
Iskreno ni jedna analiza koju si rekao meni nema nimalo smisla, jos su netacne:BTC nije nezavisan. Provjeri ko sve ima kontrolu nad BTC source kodom i ko radi approve pull requestova. Kao i svaki Proof of Work crypto ranjiv je na 51% napad, a najlakše je da odjednom BGP prestane da radi kako treba premda za to nije potrebno da neko namjerno pogriješi u konfiguraciji BGP ruta i da nastane globalni prekid.
BTC je svoju šansu da postane srtedstvo plaćanja izgubio čim je postao špekulativna imovina.
Kao srestvo plaćanja se daleko bolje pokazao LTC zbog stabilnije cijene, a BTC je umjesto sredstva plaćanja postao špekulativno srestvo za još veće bogaćenje bogatih. Ako ćeš iskreno, svijetliju budućnost ima ETH ako pređe na Proof of Stake i XMR jer se "kopa" sa CPU i samim tim ej dosta "efikasniji" od BTC. Kad smo već kod Monera, nije puno izgubio na vrijednosti, a to znači šta? (ne savjetujem da kupujete već ozbiljno pitam)
ni decenijuInače, nije pogodio ni godinu...
@pushrbx
Mada iz tona kojim se obraćaš vidim da sem dečijeg izrugivanja, nisi za neki ozbiljniji razgovor.
*** verujem da si ozlojeđen, ali nisam ti ja kriv što kripto puca. Hoće balon to da uradi😢
Ovo što si rekao važi i za klasične banke i fiat novac. Samo što kod "normalnih" kriptovaluta barem imamo uvid u neke bitne stvari, kao što su izvorni kod i inflacija, dok kod fiat-a apsolutno nemamo nikakav uvid u to kako funkcioniše iza kulisa.Iskreno ne razumem koju to vrednost stvara kopanje coina. Računar radi 24/7 godinama i overava nekakve transakcije. Čega kad u startu nije bilo ničega? Meni ovo vaše liči na jednu veliku kladionicu i ništa drugo i mislim da su u pravu svi koji tvrde da je jedna velika poncijeva šema.
Nisam zavidan i ne želim da vam crkne krava, kao što mislim da vam to ne želi ni morbius i ostali, mislim da tu puno grešite. Ja te postove vidim kao dobronamerne u želji da vam ukaže na izvesnost da je kripto jedan veliki, globalni scam koji se bliži svom kraju i da je kao kod svake kocke na kraju kuća na dobitku, a skoro svi drugi gube. E sad, što morbius nije baš pogodio dan kad će kripto da pukne, ipak smo ovde obični ljudi, poenta je da je sve vreme konačan ishod bio izvestan.
@pushrbx
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari