to je makar danas lako, nije kao prije 5-6 godina kad su poolovi nestajali poslije par mjeseci.Na temi "Koji Pool" koja dugo nije bila aktivna, otprilike od momenta kada sam krenuo sa majnovanjem, postavio sam pitanje za rudare o iskustvima za mining pool-ovima.
Najlepše bih zamolio, pre svega iskusne majnere da na toj temi napišu par rečenica o tome kako sada majnuju tj preko koga, i koji razlozi su koji su ih naveli na to.
To bi i meni a verujem i velikom broju drugih članova koji su krače vreme u ovom poslu mnogo doprinelo da proširimo vidike i ispravimo eventualne greške koje pravimo. Ponekad su sitne razlike bitne, a stiču se samo iskustvom.
Naravno, u pitanju je pre svega profitabilnost pool-a kao i user friendly interfejs, gde ne treba da budeš PMF-ovac da bi se snašao u okruženju.
Zahvaljujem se unapred svima koji pomognu svojim iskustvom i znanjem.
Mislim da ti je bolje da uzmeš Ledger sa ecd.rsDa li je neko skoro poručivao Trezor One sa shop.trezor.io?
Vidim da je sa UPS shipping 63€ do Srbije? Kolika je eventualno + carina na ovo?
Eventualno neki link ako ima ovde da se uzme...?
Hvala
Ja to nisam relao. Pitao si kako da proveris detalje transakcije, na to sam ti i odgovorio.Hvala drugare na brzom odgovoru. I to cu morati da prostudiram. Ali iz tvoga pisanja shvatam da je takav otkid moguc.
Nista ja nisam naveo pogresno. Otvoris transakciju, posaljes liku koji se zali da si ga okratio za pare i dokazes da si poslao ono sto je trebalo. Nismo u skoli, objasnio sam dovoljno...Ne, nije moguć! Pogrešno te je naveo korisnik iznad, ne može da se razlikuje koliko si poslao i koliko je primalac dobio, to je identičan iznos!
Ledger Nano S koji imaju je sa veoma malo memorije i mogućnost instaliranja samo 2 app (kriptovalute).Mislim da ti je bolje da uzmeš Ledger sa ecd.rs
Nano X ali njega nemaju, stim da je taj i skuplji dosta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari