Ова конфирмација је до мењачнице, после пар сати ми је изашло да је трансакција неуспешна, пробао опет одмах све прошло.Јел слао неко скоро XLM, већ дуго ми стоји confirmation 0/10
Ovo će da prodrma i Kinu i ostatak sveta.Koliko ce da padne difficulty 😂
Ja pročitao vest i isto to hteo da napišemKoliko ce da padne difficulty 😂
Nema ovo nikakve veze sa ostatkom sveta 😁Opa krece polako
"Priština zabranila rudarenje"
"Na osnovu preporuka sam donela odluku o hitnim merama kojima je zabranjena proizvodnja kriptovaluta na celoj teritoriji Kosova. Institucije za sprovođenje zakona obustaviće proizvodnju predmetne delatnosti uz podršku svih relevantnih institucija koje će identifikovati lokacije proizvodnje kriptovaluta", saopštila je Rizvanoli.
![]()
Priština zabranila rudarenje
www.b92.net
Tuku (kopaju) naši, al tuku i partizani.Ne kopaju samo nasi, kopaju svi![]()
To se radilo i pre nego što je rudarenje postojalo.A kako to izgleda u praksi ?
Imaju li pravo da "pod nekom osnovanom sumnjom" urade inspekciju stana i pretraze da li imas rigove ?
Sa duznim postovanjem tebi, ali ti pojma nemas sta je KiM, ne poznajes ljude sa tog prostora, ne znas kakvo je stanje dole. Te ljude trenutno ova nasa vlast j... u zdrav mozak. Ako tim ljudima prelije casa, nikome nece biti dobro.To se radilo i pre nego što je rudarenje postojalo.
Da bi se negde struja uopšte i priključila mora prvo da se znam kakav je potrošač. Izlaze majstori na teren, podnosi se dokumentacija, dobija se saglasnost distribucija, piše se nekoliko dokumenata, ostavljaju se lični podaci, podaci firme.
Nije to on / off dugme.
Zna se gde teče koliko struje inače ništa ne radi kako treba. Neće neka šupa odjednom da vuče struju za 30 grafičkih kartica 24/7 i da prođe neopaženo, niti skladište neko da troši kao fabrika sa 300 kartica unutra.
To što niko nije lupao na vrata do sada, ne znači da ne znaju gde treba da kucaju. Ljudi su u žestokom odbijanju da prihvate realnost. A trenutno im se samo omogućava da motaju kanap na koji će ih neko jednog dana...
BravoMa ne juri niko kucne majnere
Samo mala ispravka, nula potrošnje se plaća oko 850 din, a od toga je samo TV taksa 300 din. Sve ostalo je 550 din, da ne ulazimo u svaku stavku računa. Izvini, cepidlačenje, ali tako je.... Npr ja imam 17 kw instalisanu snagu i trosio-netrosio struju ja njima placam samo za to svaki mesec 600-700 din plus sve ostale dodatne gluposti sto nam je nametnuto...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari