Šta je novo?

Kriptovalute - opšta diskusija

Kazes gori ti pod nogama, zelis da ti neko pomogne, a ne mozes da uradis par puta copy/paste? Ne razumijem...
Nije problem ali mi kaži šta da kopiram i nalepim. Izvini, nisam dobro razumeo...nikakav problem da priložim i datoteku, snimak ekrana, napravio sam ih i da sam verifikovan nalog (doduše, u delovima, sa telefona) i to kad mi traži password itd.
Nije problem ali mi kaži šta da kopiram i nalepim. Izvini, nisam dobro razumeo...nikakav problem da priložim i datoteku, snimak ekrana, napravio sam ih i da sam verifikovan nalog (doduše, u delovima, sa telefona) i to kad mi traži password itd.
Izvinjavam se, radim noćne pa zato u ovo doba šaljem poruke, kad završim glavni deo posla pa navatam vremena.

Pozz drugari. Napravi account na Binance i kupio bi nesto za pocetak za 150usd, cisto da se igram malo dok ne pokapiram, mozda nesto novo sto kao ima potencijala. Sta preporucujete? Pokusao sam na Binance da povezem karticu, ali samo vrti i nista? Hvala…

Za pocetak iscitaj par aktivnijih tema na forumu, cisto da izbegnes pitanja za nesto sto je mnogo puta vec napisano (verovatno na prethodnoj strani).

Napravio sam nalog na Kucoin menjacnici da li neko zna da li podrzavaju Srbiju? Pokušavam prvo da kupim USDT direktno preko kartice Mastercard vidim da ima opcija ali mi traže prvo da ispunim KYC. Pa da ne gubim vreme da li iz Srbije mogu da se kupe kripto preko kartice na Kucoin? Neću da kupim na Binance pa da prebacujem na KuCoin uzeće mi minimum 20 dolara provizije.

Neću da kupim na Binance pa da prebacujem na KuCoin uzeće mi minimum 20 dolara provizije.
Ne znam za KuCoin KYC, ali na Binance za USDT withdrawal možeš kao network da izabereš Tron (TRC20) i tu ti je $1 provizija. Na KuCoin-u za deposit USDT izabereš isto TRC20 da bi dobio odgovarajuću adresu i nju staviš za withdrawal na Binance.

Sad mi iskočio na fejsu neki video klip za flash loan attack za pancakeswap.
Nisam to viđao ranije, pretpostavljam da je scam, pošto se skida kod za projekat odnekud pa se vrti pod eth VM i pretpostavljam da se poslati BNB u stvari pošalje nekome umesto da se vrti kroz smart contract.
Ako neko zna više, zamolio bih da podeli info, interesuje me čisto akademski :)

Novi South Park mi je bio dobar, dotakli su se i kripta.

southpark.jpg

Primetio sam da je prekjuce na web verziji CEX-a zaglavlje izmenilo izgled. Da li je i kod vas tako ili sam pokupio neki phishing?

I nema stakinga ....mada kad izguglam cex steking onda nadjem tu stranicu inace ovako kad regulare udjem na CEX nema ahahahah

Primetio sam da je prekjuce na web verziji CEX-a zaglavlje izmenilo izgled. Da li je i kod vas tako ili sam pokupio neki phishing?
Мени је много боље сада, чека се мобилна апликација новчаника, за сада само за ајфон, нема за нашу земљу мислим. Новчаник много бољи сада и прегледнији преко компа, убацили су и свапове, много се лакше отарасиш прашине.

Exodus je nedavno ubacio NFT galeriju, ima integraciju sa FTX berzom i Trezor Hardware walletom, kao i Lightning Network. Staking je vrlo jednostavan preko ovog novčanika. Provereno dobro funkcioniše na Android i Linux platformi, a pretpostavljam da je tako i na Win/Mac.

Ima na ecd ledger nano s za 8290rsd.

EDIT: Ipak nema dostupno...

Jeste izmenili su izgled.

Samo pazite kako podizete USDT, jos uvek nisu pravilno napravili odredjivanje fee-a.

Ako idete preko Trade pa gore desno Withdraw USDT na TRC = 1 USDT je fee.

Medjutim ako idete sa leve strane na glavni meni pa na wallet->withdraw, iako izaberete TRC layer, skida 40 USDT-a. Pisao sam im o ovome, izvinjavaju se i kazu "TRC layer je jos uvek novina za njih, popravice"

Ja sam od kako ste pominjali čoveka bio uveren da je poginuo u nekoj nesreći i da je zato ghost.

Nisam bio daleko od istine ako je sve ovo tačno.

A gde su mu novci? Zaboravio kljuceve od 50 milijardi dolara?

Kreator bitcoina koji pokusava da brute forcuje sopstvenu kreaciju? Sumnjam.

Jeste bio rano, ali nije on kreator niti iza tog pseudonima.

Who is SATOSHI NAKAMOTO?

"Spoiler - Youtube link / Kitco News"]Who is the real Satoshi Nakamoto

Vrlo poučan video i pojašnjenje u vezi Criag Wright.
ostaje na nama da poverujemo ili da ne poverujemo ko je. Ali kako navodi lik u videu, dovoljno je uradi transakciju od 25 centa da bi doakazao...sa druge strane ukoliko su ti koini ugovor vezani (što je takođe realna opcija) onda ne može ni taj mali deo transakcije da odradi.
@lanmi86 takođe pominje i tog lika u linku koji si postavio.

Vrh Dno