Borat Odorović
Slavan
- Učlanjen(a)
- 21.06.2021
- Poena
- 395
Imam 2x za Manu, ali nedovoljno nje da bih izvukla taj profit bilo kakvom transakcijom. Šta mi je najpametnije da radim?
Sad je valjda dovoljno?
Imam 2x za Manu, ali nedovoljno nje da bih izvukla taj profit bilo kakvom transakcijom. Šta mi je najpametnije da radim?
Nije problem ali mi kaži šta da kopiram i nalepim. Izvini, nisam dobro razumeo...nikakav problem da priložim i datoteku, snimak ekrana, napravio sam ih i da sam verifikovan nalog (doduše, u delovima, sa telefona) i to kad mi traži password itd.Kazes gori ti pod nogama, zelis da ti neko pomogne, a ne mozes da uradis par puta copy/paste? Ne razumijem...
Izvinjavam se, radim noćne pa zato u ovo doba šaljem poruke, kad završim glavni deo posla pa navatam vremena.Nije problem ali mi kaži šta da kopiram i nalepim. Izvini, nisam dobro razumeo...nikakav problem da priložim i datoteku, snimak ekrana, napravio sam ih i da sam verifikovan nalog (doduše, u delovima, sa telefona) i to kad mi traži password itd.
Ne znam za KuCoin KYC, ali na Binance za USDT withdrawal možeš kao network da izabereš Tron (TRC20) i tu ti je $1 provizija. Na KuCoin-u za deposit USDT izabereš isto TRC20 da bi dobio odgovarajuću adresu i nju staviš za withdrawal na Binance.Neću da kupim na Binance pa da prebacujem na KuCoin uzeće mi minimum 20 dolara provizije.
Konzum![]()
Konzum omogućio plaćanje kriptovalutama
Konzum od srijede 1. prosinca 2021. kupcima u svojoj online prodavaonici omogućava plaćanje kriptovalutama, čime postaje prvi trgovački lanac u Hrvatskoj koji omogućava takvu vrstu plaćanja. Tak...lider.media
I kod mene je tako...sada ne vidim na vrhu koliko cega imam u $/coin, bas bezvezePrimetio sam da je prekjuce na web verziji CEX-a zaglavlje izmenilo izgled. Da li je i kod vas tako ili sam pokupio neki phishing?
Kakav je Exodus?Ako hoćeš Mobilni Wallet, ok je Trust.
Мени је много боље сада, чека се мобилна апликација новчаника, за сада само за ајфон, нема за нашу земљу мислим. Новчаник много бољи сада и прегледнији преко компа, убацили су и свапове, много се лакше отарасиш прашине.Primetio sam da je prekjuce na web verziji CEX-a zaglavlje izmenilo izgled. Da li je i kod vas tako ili sam pokupio neki phishing?
Exodus je ok. Ne sećam se ikakvih problema sa tim novčanikom.Kakav je Exodus?
Pitam jer sam počeo da se interesujem za BC.
Da ga kupim i čuvam za početak na hot walletu pa ću posle kad uđem dublje u priču verovatno uzeti neki cold wallet
Meni baš treba nešto za linux, pošto win ne koristim.. Provereno dobro funkcioniše na Android i Linux platformi,
Primetio sam da je prekjuce na web verziji CEX-a zaglavlje izmenilo izgled. Da li je i kod vas tako ili sam pokupio neki phishing?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari