Kliše pitanje, ali da li je kasno da se sad uđe nekako u kripto i na koji način je najbolje da se to izvede?Hvala
Ma cista prevara druze, jedan obicni marketinski trik bez ikakve vrednosti. Ne vidim da ce iko osim osnivaca imati bilo kakvu koristi od PI skema.Ova https://minepi.com probao bih preko mobilnog
Imas pmDa li moze neko da mi posalje invitaciju za pi? Hvala
Vec vidim korisnike bencha kako jedni drugima poklanjaju novcice ako je to tacno.😀da li mozda neko zna kako se dokazuje dobitak kripto poklona? posto vidim u tom slucaju je porez samo 2.5% a ako je iznos ispod 100k dinara onda je 0%
isto tako može da ti pokloni i sve drugo, stan kuću plac itd..Nesto ne verujem da ce to biti izvodljivo na taj nacin. Sta mene sprecava da bratu poklonim 100 eth-a i "platim" 2.5% drzavi i svima lepo. Propale bi menjacnice.
Kada mi neko kaze plati drzavi kao da me ubode prstom u oko. Izvukao sam ja kes tako da je sve ok ali ako bi bilo izvodljivo da poklonim bratu 100 eth-a u eurskoj/dinarskoj protiv-vrednosti za 2.5% poreza ne racunajuci onih 15% isao bih tom rutom. Ali naravno to ne funkcionise tako.Nekog opasno svrbi lova 😆 plati bre drzavi i miran si.
Ili hodlaj jos neko vrijeme pa emigriraj u prtugal ili neku drgu drzavu koja nema crypto poreze.
Usput ✌️ za yld app holdere, izasli su iz bete i sad krece pumpanje.
Ok, slazem se, isti sam po tom pitanju.Kada mi neko kaze plati drzavi kao da me ubode prstom u oko. Izvukao sam ja kes tako da je sve ok ali ako bi bilo izvodljivo da poklonim bratu 100 eth-a u eurskoj/dinarskoj protiv-vrednosti za 2.5% poreza ne racunajuci onih 15% isao bih tom rutom. Ali naravno to ne funkcionise tako.
???Ok, slazem se, isti sam po tom pitanju.
Zasto ne pogledas malo defi, posudis lovu na svoj eth. Tako ne moras prodavati crypto a i nisi obavezan platiti porez.
Kako to posudis lovu na svoj eth?Ok, slazem se, isti sam po tom pitanju.
Zasto ne pogledas malo defi, posudis lovu na svoj eth. Tako ne moras prodavati crypto a i nisi obavezan platiti porez.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari