Šta je novo?

Kriptovalute - opšta diskusija

Zeznuo si me da pogledam spam folder. [emoji849][emoji1]

Živeo sam u ubedjenju da su me zaobišli. [emoji3]

Kakvi smarači.

Poslednja izmena:
Haha, eto. Al vidis, njemu ne hvata kao spam. Mozda mora da sam da ih filtrira.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Ipak je drugi komentar znatno bolji.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

G999 coin uskoro izlazi na hitbtc
Može se kupiti na coinsuper menjačnoci.

O.01 $ trenutno

Aman ljudi to je scam.

Nemojte deliti takve preporuke. Upecaće se neko.

Evo i ja to procitah sad na reddit

Sent from my phone

Koje je neko okvirno vreme da Coinbase Custody odluči da li će izlistati novi coin na menjačnicu?

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Neka android aplikacija koja na vreme obavestava zadatu cena pa i ako je i wick u pitanju?

ShapeShift Is Going Full DeFi to Lose KYC Rules

https://www.coindesk.com/shapeshift-going-full-defi-lose-kyc-rules

ShapeShift is swapping business structures again, this time by getting rid of its entire trading desk.

The Colorado-based non-custodial exchange is now routing orders through decentralized finance (DeFi) applications in a bid to get rid of know-your-customer (KYC) regulations that gutted the cryptocurrency trading platform back in 2018.

The firm will gradually phase out its own centralized trading activity (and KYC policy) in favor of a decentralized alternative as it becomes “100% DEX-based for customers,” ShapeShift founder and CEO Erik Voorhees told CoinDesk in an email.

“ShapeShift’s original model was designed to protect users, providing instant liquidity without requiring them to trust a custodian,” Voorhees said. “We had to be the counterparty – the market maker – to provide that service at scale. The decentralized protocols are now providing a superior service, so we’re embracing this evolution and helping our customers easily connect with them.”

Neka android aplikacija koja na vreme obavestava zadatu cena pa i ako je i wick u pitanju?
TabTrader, jer odmah možeš da vidiš i chart i prodati/kupiti sa telefona.

Osim toga mi i CoinGecko radi posao za portfolio i notifikacije o ceni.

šta mislite o strategiji ulaska na nove coine generalno? Od 5 njih 2 neka budu scam ostali ako se dupliraju opet si u plusu?

Onda mozes i u krsteni alt da udjes s celom kolicinom i da uduplas bez problema.

Tapatalk from Poco loco

Pomoc potrebna:

Krenuo sam da povlacim na trezor Ltc sa Cexa, i za pocetak prebacim nekoliko novcica medjutim nema ih. Sad u trezoru vidim da je to nova M-adresa i ako odbije adresu da konvertujem u staru koja pocinje sa brojem 3, ok. A sta je sa poslatim novcicima, i ko ce reci da je address refused, Cex?

Edit:
Stigli su posle pola sata kap me ubila cekajuci[emoji1]

Sent from my phone

Poslednja izmena:
Pozdrav ljudi!
Posto sam totalno ispao iz tokova kriptovaluta, a vidim da je opet ludnica za pocetak sam odlucio da pomoc potrazim ovde :D
Imam nesto DOGE coina kopanih davne 2014. godine na koje sam totalno zaboravio i rado bih ih prodao pa sam dosao po savet ovde. Imam ih na offline walletu, imam nalog na CEX-u koji ne radi sa DOGE coinom, pa me ineresuje sta vi predlazete.

Hvala!

@NekoIzMase ja bih sacekao da skoci, vec je duze na dnu. Morace barem na ~05 btc

Sent from my SM-J600FN using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pozdrav ljudi!
Posto sam totalno ispao iz tokova kriptovaluta, a vidim da je opet ludnica za pocetak sam odlucio da pomoc potrazim ovde :D
Imam nesto DOGE coina kopanih davne 2014. godine na koje sam totalno zaboravio i rado bih ih prodao pa sam dosao po savet ovde. Imam ih na offline walletu, imam nalog na CEX-u koji ne radi sa DOGE coinom, pa me ineresuje sta vi predlazete.

Hvala!

Možeš ih zameniti na binance za btc i usdt.
Ovo ti je moj ref link za 10% popusta na fee:

https://www.binance.com/en/register?ref=23537359

Jel zna neko gde mogu da kupim btc kao kovanica?

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Vrh Dno